Shakira Jewels – Smykkedesign i Altea

Er du interessert i unike smykker, krystaller, ametyster og tigerøye, er Shakira Jewels
stedet for deg. Den nyåpnede butikken i Altea bugner av smykker, pyntegjenstander, klær og vesker, alt av naturlige materialer og unike i design.


TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

Det er Shakira selv som lager smykkene. Hun tar opp bestillinger fra kundene og lager nøyaktig det kunden ber om. På veggen bak arbeidsbordet har hun perler, krystaller og koraller hengende på lange snorer. Her er det bare å velge og vrake, og kun det beste er godt nok.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

– Kunden skal vite at de får kvalitet, og at de ikke finner samme smykke noe annet sted, forsikrer Shakira.
Shakira har italiensk far, spansk mor og er selv født i Spania, men bodde i India frem til hun var fem år. Reising har vært en del av hennes barndom, og hun føler selv at hun har lært mye. Det var derfor naturlig for henne å velge et yrke der hun kan reise. Når hun ikke lager smykker, jobber hun som flyvertinne for et japansk flyselskap. På sine mange flygninger passer hun på å kjøpe med seg unike ting fra forskjellige steder i verden, som hun selger i butikken sin.
– Jeg har akkurat vært en tur i Thailand og tatt med meg ting hjem.

Hun holder frem en veske laget av stammer i Thailand.
– Og disse har jeg kjøpt i India, sier Shakira og viser frem smykker av 98% sølv.

Ved inngangsdøren henger kimonoer av silke. På en av sine mange turer til Japan har hun tatt med seg tre flotte kimonoer hjem. De er malt og brodert for hånd. Butikken er ikke stor, men utvalget er bra og innredningen er holdt i orientalsk stil. Selv Shakira har en orientalsk stil over seg, og elsker å kle seg i behagelige klesplagg fra nær og fjern. Klesutvalget i butikken spenner seg fra typiske Ibiza-klær til lokale spesialiteter fra stammer i eksotiske land.Naboen stikker hodet inn i butikken for å se til at alt står bra til. Den kjente og kjære Åge Folkestad passer godt
på den nye naboen sin, vegg i vegg med sitt eget Casa Vital.
– Bare la døren stå åpen, sier Shakira og legger ikke skjul på at hun synes det er koselig å ha Åge som nabo. Døren står som regel på gløtt mellom restauranten og butikken, slik at kundene fritt kan bevege seg mellom fasilitetene. Man kan tydelig se at Shakira er i sitt ess, blant vakre ting i hyggelig atmosfære. Med sitt blide og vakre vesen ønsker hun oss hjertelig velkommen tilbake til sin nyåpnede butikk midt i gamlebyen i Altea.


Leave a Reply

Your email address will not be published.