Setter opp chiringuito i Benidorm

Rådhuset i Benidorm har gitt grønt lys for å sette opp en chiringuito ved stranden i Ti Ximo bukten, dersom kystetaten gir sitt samtykke. I så fall vil chiringuitoen bli den første i Benidorm.

Tekst: Bente Puig

Plan- og bygningssjefen, Gema Amor, uttrykker at vedtaket er gjort i samråd med restaurantbransjen i Benidorm i Spania. Hun melder samtidig at en chiringuito nummer to er skrinlagt. Chiringuitoen var planlagt i Ponientebukten ved Paseo de Tamarindos, men restaurantørene i området stemte imot.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst

Chiringuitoen som er planlagt i Ti Ximo bukten, vil være på 20 kvadratmeter. Det vil her være salg av is, drikke, frukt og mat. Opposisjonen, PP, mener at PSOE må huske på at Ti Ximo inngår i naturparken Serra Gelada, og at de må forholde seg til naturvernloven. Talsmann for PSOE, Conrado Hernández, anklager PP for å skape furore blant innbyggerne med falske opplysninger om oppføring av chiringuitoer ved flere strender i Benidorm. Han understreker at det kun er snakk om én chiringuito, som en planlagt ved Ti Ximo.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler