Setter opp chiringuito i Benidorm

Rådhuset i Benidorm har gitt grønt lys for å sette opp en chiringuito ved stranden i Ti Ximo bukten, dersom kystetaten gir sitt samtykke. I så fall vil chiringuitoen bli den første i Benidorm.

Tekst: Bente Puig

Plan- og bygningssjefen, Gema Amor, uttrykker at vedtaket er gjort i samråd med restaurantbransjen i Benidorm i Spania. Hun melder samtidig at en chiringuito nummer to er skrinlagt. Chiringuitoen var planlagt i Ponientebukten ved Paseo de Tamarindos, men restaurantørene i området stemte imot.

Leiebil Benidorm – Garantert billigst

Chiringuitoen som er planlagt i Ti Ximo bukten, vil være på 20 kvadratmeter. Det vil her være salg av is, drikke, frukt og mat. Opposisjonen, PP, mener at PSOE må huske på at Ti Ximo inngår i naturparken Serra Gelada, og at de må forholde seg til naturvernloven. Talsmann for PSOE, Conrado Hernández, anklager PP for å skape furore blant innbyggerne med falske opplysninger om oppføring av chiringuitoer ved flere strender i Benidorm. Han understreker at det kun er snakk om én chiringuito, som en planlagt ved Ti Ximo.
Leave a Reply

Your email address will not be published.