Sensae Spa Albir – Unn deg et spa-opphold i Spania

Med dagens tempo, stress og bekymringer i hverdagen, kan en enkel spabehandling være nok til å lade batteriene. La kyndige hender gjøre deg vel fra topp til tå med massasjer du aldri før har hørt om, eller la deg behandle med omslag, vannbad eller luftsenger. Utvalget er enormt ved Sensae Spa i Albir.

TEKST OG FOTO : BENTE PUIG

Når man går på spa skal de være en opplevelse for alle sanser. Fasilitetene skal være et syn for øyet, det skal dufte godt og temperaturen skal være behagelig. Og på toppen av alt, bør det være et rikt utvalg av behandlinger og rekreasjonsmuligheter.

Med alle disse elementer får man en uforglemmelig spa-opplevelse. Sensae Spa ved Albir Playa Hotel har alt en kan ønsker seg av en spa-avdeling; trimrom, solarium, relaxavdeling, seks behandlingsrom og et VIP-rom med egen sauna og hydromassasjebad, bare for å nevne noe.
Utvalget er nemlig større enn som så. I bassenget finnes mange alternativer til relax og behandlinger. Hva med en godtgjørende massasje, hydromassasje, jet-tornado, vulkan eller bading i motstrøm. I bassenget finnes også egne relaxstoler “Asiento Acuático Relax”.

Vel ute av bassenget kan man velge i sauna, kald-sauna, tyrkisk bad og isbad. Alle mulige typer kroppsbehandlinger tilbys i vedliggende behandlingsrom, alt fra fysikalse behandlinger til avslappende massasjer.
Frister det med sjokolade- og appelsin-innpakning eller deilig aromamassasje? Eller kanskje er du vininteressert og ønsker å prøve ut vinens egenskaper på huden? Uansett lyst eller behov, så vil du finne noe som passer for akkurat deg på Sensae Spa ved Albir Playa Hotel i Albir.

Les mer om spanlegget Sensae Spa i Albir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.