Sende penger til Spania

Mange skal reise til Spania i sommer med en annen valuta enn Euro. Da er det er viktig å utdanne seg litt på valutakurser, transaksjonsgebyrer og banktjenester. Her har vi lagt ut alt du trenger å vite om å sende penger til og fra Spania.

Hvis du er ute etter en billig og praktisk måte å sende / overføre penger til utlandet, anbefaler vi Currencies Direct på det sterkeste. Det er sannsynligvis det mest populære verktøyet for øyeblikket for å sende og motta penger internasjonalt uten gebyrer – mye billigere enn å bruke din lokale bank.

Billigere og like trygt som banken

Currencies Direct har de høyeste standardene for å sikre at midlene dine er trygge til enhver tid, og er autorisert av Financial Conduct Authority som en elektronisk pengeinstitusjon, og har den høyeste mulige Dun & Bradstreet kredittvurderingen. Currencies Direct oppbevarer også pengene dine på en adskilt konto, og bruker ikke pengene til å drive sin virksomhet.

Slik sender du penger til Spania

#1 Opprett en konto – Når du har opprettet en konto med Currencies Direct, kan du sjekke live valutakurser 24/7. Å åpne en konto er enkelt, raskt og gratis. Åpne en konto her.

#2 Sikre deg en god pris – Med Currencies Direct kan du overføre til mer enn 200 land i over 40 valutaer. Du kan sende pengene dine via kort eller bankoverføring.

#3 Currencies Direct vil gjøre resten – Midlene dine blir overført samme dag *. Currencies Direct gir deg beskjed når betalingen sendes, og du kan spore overføringer online og gjennom appen.

Bruksområder for betalinger til og fra Spania

A) Bolig i Spania – Enten du vil kjøpe eiendom i Spania, eller vurderer å selge, sikrer Currencies Direct deg den beste avtalen. De vil hjelpe deg med å velge riktig tjeneste, og tidspunkt for overføringen, noe som er veldig viktig når du overfører store summer til Spania.

B) Regelmessige betalinger – Mottar du pensjon fra Norge, eller har du regninger og lån? Currencies Direct kan hjelpe deg med å sette opp automatiske betalinger.

C) Emigrering – Skal du starte et nytt liv i Spania? Da bør internationale pengeoverføringer ikke være noe du trenger å beskymre deg for. Enten du vil overføre sparepenger, eller daglige transaksjoner.

D) Sende penger hjem – Skal du selge dine egendeler i Spania, og reise hjem til Norge? Da kan Currencies Direct gi deg råd slik at du ikke taper penger når du skal sende de hjem.

Hvor lang tid vil det ta før pengene mine er på en konto i Spania?

Hvor lang tid vil det ta før pengene er på en konto i Spania vil avhenge av når på dagen du sender midlene, og hvor lang tid det tar deg å betale. Currencies Direct kan sende penger til Spania samme dagen du bestiller, men det tar vanligvis mellom 24-48 timer. Currencies Direct sender deg en bekreftelsesmail så snart de har sendt valutaen til mottakerens konto. Les mer om Currencies Direct

Vil du ha mer informasjon fra en Norsk representant fra Currencies Direct, bruk kontaktskjemaet under, og dem vil kontakte deg.

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding


  Leave a Reply

  Your email address will not be published.