Santa Pola går for tilgjengelighet premie

Rådhuset i Santa Pola i Spania har bestemt seg for å gå for premien for tilgjengelighet Reina Sofia 2013. Mens Playa Levante er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede, er Playa Lisa tilrettelagt for psykisk utviklingshemmede. Dette legger grunnlaget for premien.

Tekst: Bente Puig

Sosialrådet i kommunen, Ana Blasco, uttaler at “strendene ble tilrettelagt for denne gruppen i henholdsvis 1998 og 2005, og gjør sport, fritid og aktiviteter mulig for en gruppe mennesker som normalt sett ikke kan nyte sommeren slik andre kan”. Dersom kommunen vinner premien på 15 000 euro, vil dette brukes på ytterligere forbedringer og nye prosjekter.

Leiebil Spania – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler