Salgsutstilling Casa El Castillo i Albiråsen

Det er niende året på rad at Inger Lise Myrstad arrangerer salgsutstilling i sitt hjem “Casa El Castillo” i Albiråsen. Her selges alt av håndverk og kunst, samt ekte spansk paella med drikke til.

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

Utstillingene ved Casa El Castillo er alltid veldig populære. I fjor var det ni utstillere og omlag 400 besøkende. I år blir det 10-12 utstillere.
– I tillegg til de faste utstillerne, som er med hvert år, kommer tre nye. Det er klesdesigner Mai Eckermann og glassdesigner Gerd Vigdis. I tillegg kommer den nye butikken Casa Lis med garn, strikkepinner og småsaker, sier Inger Lise Myrstad.

Leiebil Albir – Garantert billigst

Utstillingen foregår utendørs i den store hagen på “El Castillo”. Selv om det værmessig er ganske trygt på denne tiden, tar Inger Lise forbehold.
– Blir det regn utsettes utstillingen til søndagen etter, enkelt og greit.

Selv er Inger Lise keramiker på 41. året, noe hjemmet hennes bærer preg av. Her finnes keramikkgjenstander i alle former og fasonger. Fargesterke pyntegjenstander pryder alle ytterveggene, både på hovedhuset og på uthuset. Ved inngangsdøren henger fire par tresko.
– Disse, sier Inger Lise og peker på de to største treskoene, tilhørte han vi kjøpte huset av på 80-tallet. Jeg har latt dem henge til pynt, og så har jeg hengt opp flere etterhvert. Jeg pleier å olje dem hvert år, sier den hyggelige kunstnerinnen og griper etter boksen med emaljemaling. I en hage finnes alltid noe å gjøre og en smijernsport som skal males. Damen er i full sving med å legge siste hånden på verket, slik at alt er klart til utstillingen søndag 2. oktober.

Casa El Castillo ligger i Carrer Gafarro 11 i Albiråsen. Det enkleste er å kjøre veien mellom Benidorm og Albir, forbi Castillo Conde de Alfaz og oppover til venstre i rundkjøringen. Her kjører man forbi tennisbanen. Veien svinger så til venstre. Kjør rett frem, så kommer du rett på Casa el Castillo.


Leave a Reply

Your email address will not be published.