Ryanair øker fra Barcelona

Ryanair, selskapet mange elsker å hate, opplyser at de vil øke sin aktivitet fra hovedflyplassen i Barcelona, El Prat, for å fylle tomrommet etter at Spanair gikk konkurs.

Tekst: Tom Bjørnø

Selskapet vil starte direkteflyvning fra Alicante til El Prat, men holder fast ved beslutningen om å redusere aktiviteten i Alicante fra denne våren i protest mot de berømte tubene, som de mener forsinker trafikken. Rutene til Sevilla, Madrid, Palma, Santander, Pisa og Venezia blir borte, mens man gjeninnfører ruten til Paris.

For øyeblikket har selskapet 13 fly basert på El Prat, og det kan bli aktuelt å doble dette antallet for å erstatte Spanairs ruter fra flyplassen. Ryanair vil fly fra El Prat til Alicante, Bilbao, Stockholm, Hamburg, Menorca og Munchen (Memmingen), og vil øke avgangene til Gran Canaria, Ibiza, Málaga, Palma, Sevilla og Tenerife. I fjor fraktet selskapet 5, 8 millioner passasjerer bare fra/til Barcelona.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler