Røyking forbudt på stranden og i svømmebassenget

En spørreundersøkelse utført av TripAdvisor viste at 52 prosent av spanjolene ønsket å forby røyking på stranden og ved offentlige svømmebasseng. Når det gjelder orden og oppførsel generelt på disse to offentlige stedene, var spanjolene mest oppgitt over høy musikk og folks uvettige risting av håndklær fulle av sand.

Tekst: Bente Puig

60 prosent av de 700 spurte, mente at på lik linje med hundeforbud burde det være barneforbud (25% på stranden og 36% ved svømmebassenget). 43 prosent er for å innføre nudistsoner ved svømmebassenget. 78 prosent brydde seg ikke om folk badet toppløse verken på stranden eller bassenget.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

De som spørreundersøkelsens deltakere var mest oppgitt over var ungdommer mellom 13 og 20 år.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler