Rio Safari Elche – En spennende dyrepark

Midt i mellom hundrevis av palmer i Elche finner vi Rio Safari Elche, en dyrepark full av opplevelser og underholdning.

På veien mellom Santa Pola og Elche, finner vi en annen flott park. Rio Safari er ikke bare en dyrepark, her fnner du vannsklier også. Det er et lite tog som tar deg med rundt og ser på dyrene og et morsomt elefantshow med dansende elefanter og barbering med snabelen. For den som oppholder seg syd på Costa Blanca er denne parken et must og det er ikke så aller verst pris på den heller 20€ for voksne og 15€ for barn under 12 år. Med eget piknikområde, kan dette være et rimelig alternativ til en heldagsutfukt for familienParken som åpnet i 1983 har litt av hvert å by på, og er en fin utflukt som passer for hele familien. Inne i parken kan du velge å gå til fots eller ta en guidet togtur rundt i parken. Det kan være greit og ta toget og få en viss oversikt over hvor de enkelte tingene er, for så å spasere og komme nærmere inn på dyrene.


Det er et yrende dyreliv i parken og en får se dyrearter fra hele verden. Skilpadder, kameloner, sebraer, krokodiller, strutser, løver, sjimpanser og en asiatisk elefant er bare noen av dyreartene vi finner i parken. Hver dag er det flotte show med papegøyer og sjøløver som gjør flotte kunster foran publikum. Parken har også et eget show med elefanten Babaya, noe som er verdt å få med seg.

Parken tilbyr også aktiviteter som svømming med sjøløver og riding på ponni eller dromedar. I tillegg kan du bli fotografert på ryggen til elefanten Babaya, eller med en slange rundt halsen.Inne i parken er det laget til piknic områder hvor du kan nyte medbrakt mat. Men det er også gode muligheter til å kjøpe mat på restaurantene inne i parken.

I sommer månedene kan en uten ekstra kostnad kjøle seg ned med en dukkert i parkens eget lille vannland, her finnes sklier og basseng. Ønsker du litt mer fart og spenning kan du besøke Rio Safari Karting som du finner like ved parken.
Parken er åpen hver dag fra 10.30 -20.00 hele sommeren og 10.30- 18.00 i vinterhalvåret.

Priser:
Voksen: 22,50€
Barn (3-12 år): 17€
Prisen inkluderer tur med toget og inngang til svømmebassenget.

Se Rio Safari Elche for mer informasjon
Leave a Reply

Your email address will not be published.