Ribera del Duero verdens beste vindistrikt

Det amerikanske akademiet Wine Star Awards, vinverdenens Oscar, har kåret Ribera del Duero til verdens beste vin-distrikt 2012. Utdelingen er den trettende i rekken, og skal skje 28. januar 2013 i Public Library i New York. Ribera de Duero figurerer dermed blant topp vindistrikter som Napa Valley i California, Cape Winelands i Syd- Afrika, Walla Walla Valley i USA og Loira-dalen i Frankrike.

Tekst: Bente Puig

Jurien består av skribenter, vinkritikere og journalister ved Wine Enthusiast Magazine. Ribera del Duero ble her omtalt som ledende innen enologi, og fikk ros for historien og tradisjonene med å få de beste karakterer ut av tempranillo-druen.

Leiebil Spania
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania

Regionen ble også omtalt som svært lovende med store muligheter på det internasjonale markedet. Ribera del Duero har oppnådd internasjonal anerkjennelse også via reklamekampanjen med slagordet: «Drink Ribera, Drink Spain», og har blitt en av ekspertenes favoritter verden over. Størsteparten av eksporten i Ribera del Duero går til USA.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler