Retningsnummer Spania

Retningsnummer til Spania er +34 eller 0034. Skal du ringe fra Norge til et nummer i Spania, så taster du inn tallene og retningsnummeret 0034 før telefonnummeret som du ønsker å ringe.

Å bruke norsk mobil å ringe til Spania, eller ringe fra Spania til Norge er dyrt. Er du mye i Spania og ringer hjem til Norge, kan det lønne seg å anskaffe seg et spansk mobilnummer. Det finnes løsninger med kontantkort og abonnement. I Spania finnes det også et mobilselskap som eies av nordmenn, det heter Masmovil og regnes som et av de billigste mobiloperatørene i Spania, og har kundeservice på Norsk. Ønsker du mer informasjon, kan du lese artikkelen om mobiltelefoni i Spania.

Retningsnummer 0034 eller +34 i Spania

Ringer du fra norsk mobil i Spania til et spanskregistrert telefonnummer, må du fortsatt bruke retningsnummeret for Spania før nummeret du ønsker å ringe. Har du et spanskregistrert telefonnummer, trenger du ikke bruke retningsnummeret for Spania før telefonnummeret du skal ringe. På flere mobiltelefoner holder det å taste +34 før det spanske nummeret, men det er fortsatt mange mobiltelefoner som fortsatt ikke har denne funksjonen. Derfor er det lurt å huske på å alltid bruke retningsnummeret til Spania 0034. Da blir det riktig uansett hvilket mobiltelefon eller fasttelefon i Spania du bruker.


Leave a Reply

Your email address will not be published.