Rent a Car Best Price

En ny spennende leverandør av leiebil på Internett har sett dagens lys. I følge deres nettsider på www.rentacarbestprice.com tilbyr de best pris på leiebil helt garantert på verdensbasis. Vi i Spania24 har testet tjenesten, og så langt ser det veldig bra ut. Vi har enda ikke funnet noe som er billigere.

Rentacarbestprice.com er en søkemotor på leiebil, på samme måte som Booking.com er på hotel. Søkemotoren henter inn priser fra de største og mest brukte leiebilselskapene i verden, og gir deg tilbud fra alle sammen på den biltypen du ønsker. På den måten kan du selv sammenligne prisene, og velge den leverandøren som passer deg best.

Tjenesten er gratis, og det er ingen fordyrende mellomledd. Vi ringte hver av leiebilselskapene, og i alle tilfeller var det billigst å bestille leiebil gjennom tjenesten til rentacarbestprice.com. Internettsiden er foreløpig kun på engelsk, men for oss nordmenn er det neppe et problem.

Trenger du leiebil i Spania? Da har vi et norskt alternativ som oppererer på samme måte som rentacarbestprice.com. Tjenesten er også gratis og du finner den på www.leiebilispania.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.