Reise Barcelona: Oppdag byens skjulte perler

Barcelona er en fantastisk by som er kjent for sin vakre arkitektur, deilige mat og livlige atmosfære. Høsten er en perfekt tid for en weekendtur Barcelona da temperaturene er fortsatt milde, og det er mindre turister enn om sommeren. I tillegg til de kjente turistattraksjonene som la Sagrada Familia og La Rambla, har Barcelona også mange skjulte perler som er verdt å oppdage. Guide to Europe har gode tilbud på pakkereiser til Barcelona og alt annet du trenger for en minnerik ferie i Barcelona.

El Raval og El Barrio Gotico

El Raval er et av Barcelonas mest mangfoldige, spennende nabolag. Det er kjent for sin bohemske atmosfære, kunstgallerier og trendy barer. Ta en spasertur gjennom de livlige gatene og oppdag små lokale butikker, kafeer og restauranter. Mens du er i området, kan du også besøke el Barrio Gotico. Dette er kjent som det gotiske kvarter; det føles litt ut som å bevege seg rundt i en borg fra middelalderen med smale brolagte gater og vegger. Denne bydelen er full av trendy barer, katalanske restauranter og spennende kultur.

Bunkers del Carmel

Hvis du er ute etter den beste utsikten over Barcelona, bør du besøke Bunkers del Carmel. Dette tidligere militære anlegget ligger på en høyde og gir deg panoramautsikt over hele byen. Ta med deg en bocadillo, den lokale sandwichen, litt lokal cava og nyt solnedgangen.

Gracia

Gracia er et sjarmerende nabolag som ligger litt utenfor de mest turistifiserte områdene i Barcelona. Her finner du vakre torg, lokale markeder og koselige kafeer i en mer hippie-inspirert bydel. Ta en spasertur gjennom koselige gater og opplev den autentiske atmosfæren i dette kule nabolaget.

Park Güell

Park Güell er en av Barcelonas mest kjente attraksjoner med sine vakre, bølgeformede og fargerike arkitekturverk. Oppdag en hel park av de fantastiske mosaikkene og arkitekturen som Antoni Gaudí er så kjent for. Dette er et flott sted å vandre i flere timer og nyte naturen så vel som kunsten. Elsker du arbeidet til Gaudí, bør du også besøke Casa Mila og Casa Battló som ligger langs avenyen Passeig de Gracia.

Barceloneta og Badalona

Barceloneta er Barcelonas gamle fiskerlandsby som nå er et populært område for turister. Her finner du gode sjømatrestauranter, vakre strender og en livlig atmosfære. Ta en spasertur langs strandpromenaden og nyt solen og havet. Ønsker du en litt roligere strandopplevelse, kan du ta toget 10 minutter nord og være på stranden i Badalona sammen med lokalbefolkningen.

Barcelona har så mye å tilby, og det er verdt å utforske de skjulte perlene i byen. Ta deg tid til å oppdage disse stedene og få en ekte smak av Barcelona-kulturen. Du vil ikke bli skuffet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.