Reis på cruise til Malaga

Ønsker du å ta deg et cruise er det mange ulike steder som du kan reise, en rute som er populær blant mange er Middelhavsruta som går til Malaga. Her får du sol, strand, kunst og det sosiale i en pakke.

Alle vet at å reise på cruise betyr at du kommer til å være noen dager til sjøs og da er det viktig å ha noe å sysle med. Det hjelper ikke bare å gå rundt på båten og ikke ha noe å gjør. Det fleste større cruiseskip har alltid noe for deg å gjøre, og det gjelde for mennesker i alle aldere. Reiser du med Royal Carribean vil du finne alt ifra badebasseng, surfebølger og sklier til ziplining, alt for at du skal få en så fin tur som mulig.

Ulike aktiviteter

Andre cruiseskip tilbyr også ting som karaoke der du har et mangfold av ulike sanger som du kan synge, forskjellige sosiale aktiviteter på dekk eller bingo som mange eldre mennesker ofte stortrives med. Er du en av de som har lyst til å kunne spille litt bingo etter cruiset og vil heller spille på smarttelefonen enn på papiret kan du prøve bingo.com og deres casino. Har du likevel lyst til å gjøre andre ting mens du er på cruise er det mye god mat som kan spises, sosialisering med andre mennesker, disco-party og de fleste skipene har vannsklier og forskjellige bassengaktiviteter i løpet av dagen.

Opplevelser

I løpet av turen vil du stoppe på forskjellige steder avhengig av hvilken havn du reiste ifra og du vil kunne oppleve andre kulturer. Når du etter noen dager ankommer Malaga vil du bli møtt med Pablo Picassos fødested og en by som yrer av kultur, liv, strand og sol. Byen i seg selv ble grunnlagt på 700-tallet av fønikerne og er en av verdens eldste byer. Mens du befinner deg i byen vil du ikke kunne unngå å møte på Pablo Picassos kunstverk og ønsker du å se vakre fontener og bananpalmer må du besøke Paseo del Parque. Ta deg en tur i gamlebyen og nyt late dager i Malaga. Byen har den perfekte blandingen av strand og by slik at du kan få litt av begge deler på ferien din.

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!