Rajoy ber de regionale regjeringene vise ansvar

Statsminister Mariano Rajoy ber regions-presidentene vise ansvar i forbindelse med den økonomiske situasjonen i landet.

Tekst: Bente Puig

– Det er ikke bare folket som må ofre noe, det må også myndighetene, uttalte Rajoy nylig. En felles kamp mot statsunderskuddet mener regjeringen er fundamentalt for å vise utad at “Spania mener alvor”, og at økonomien og dannelse av arbeidsplasser blir prioritert. Disse uttalelsene ble gjort under statsministerens møte i Moncloa med visepresidenten i Europa-kommisjonen, Olli Rehn.

Rajoy understreket også at Spania vil fortsette sin trygdereform etter anmodning fra Europa-kommisjonen. Mange av de regionale regjeringene mener at regjeringens krav om 1,5% underskudd i de autonome regionene, er for optimistiske og ber om litt løsere krav på lik linje med EUs løsere krav til spansk statsunderskudd.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler