Prinsessen av San Blas

Blondinen fikk barn med en av Spanias mest berømte tyrefektere. Idag er hun mer populær enn sin eks-mann, og går under tilnavnet ”Prinsessen av San Blas”.

María Belen Esteban Menendez (36 år) er sladrepressens egen prinsesse, født i Madrid og bor i bydelen San Blas. Ikke bare blir hun omtalt selv, men hun er også co-programleder i talkshowet ”Salvame” på spansk Telecinco.

Det var i 1998 at hun fkk medienes oppmerksomhet da hun ble sammen med en av Spanias største tyrefektere Jesus Janeiro Bazán, kjent som Jesulín de Ubrique. Jesulín var kjent for sine mange damebekjentskaper, og overraskelsen var stor da paret etter kort tid meddelte pressen om familieforøkelse. Det så nå endelig ut som tyrefekteren hadde slått seg til ro.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Året etter ble lille Andrea født og lykken var tilsynelatende stor i Janeirofamilien.
Foreldre og barn flyttet inn i familiegodset ”Ambiciones” i Sevilla, der også Jesulíns foreldre bodde. Men samboerskapet skulle by på problemer. Kjemien mellom svigerforeldre og svigerdatter var ikke helt optimal. Plutselig en dag kunne man lese i sladrepressen at Belén forlot Ambiciones med den nyfødte datteren i armene. Siden har hun ikke satt sine ben i familiegodset. Belén har i ettertid beskyldt Jesulín for å ikke være mann nok til å kjempe for familien sin, og gir samtidig svigerforeldrene skyld i bruddet.

Siden bruddet med Jesulín har Belen nærmest vært ofentlig eie. Alt hun foretar seg blir flittig omtalt i sladrepressen. Hun er et yndet objekt for journalister, som alle har en udelt positiv oppfatning av den unge damen. Mange intervjuer har det blitt, både i magasiner og tv-platåer, men aldri har Belen røpet hvorfor hun forlot Ambiciones.

Jesulín har også valgt en diplomatisk holdning i forhold til pressen og det avsluttede forholdet. Talkshow-dronningen Ana Rosa Quintana falt for Belens jordnære væremåte og ”rett fra levra”-uttalelser, og gjorde henne til co-programleder i sitt eget talkshow ”Ana Rosa” på Telecinco. Belen har gjennom årene som co-programleder utviklet
sin egen stil. Med sine ærlige og spontane bemerkninger, har hun tatt tv-titterne med storm.

Da Belen fikk tilbud om å være co-programleder i et nytt talkshow på samme kanal, ble samarbeidet med Ana Rosa avsluttet med all vennskapelighet. I dag er Belen co-programleder for Jorge Javier Vazquez i ”Salvame”, og er for tiden også å se i dansekonkurransen Mira Quién Baila” på Telecinco.

I 2008 fant Belen atter kjørligheten da hun traff Fran, en barvert fra Madrid.
Det gikk ikke mange månedene før paret giftet seg i Punta Cana med kun nærmeste familie tilstede. De første månedene som nygifte var en evig berg- og dalbane med
oppturer og nedturer, brudd og forsoning, til sladrepressens store glede.

I dag er paret lykkelig gift og dermed ikke et interessant emne for pressen. Fran er en
mediesky person og har valgt å holde en lavere profil enn sin kone.

Neste gang du er i Benidorm, se opp for staselig besøk. Belen, Fran og Andrea er nemlig ofte å se i Rincón de Loix der familien har leilighet og tilbringer det meste av sommerferien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.