Planlegg din neste topptur til Spania

Før du skal begi deg ut på tur må du avgjøre om du ønsker å gjennomføre turen på egenhånd eller om du vil booke deg en tur via et reiseselskap eller lokal arrangør. Det kan være praktisk å reise med noen erfarne, men det kan også være befriende å være på egenhånd eller i selskap med bare venner og familie.

Reiser du med en arrangør kan du også enkelt få hjelp ¨med å finne frem til andre aktiviteter du ønsker å gjøre; prøve spesielle matretter, oppdage bygninger, steder og attraksjoner langs ruten, eller finne frem til et sted hvor du kan ta noen drinker og være heldig med noen oddbonuser https://oddsbonuserfinder.com/betting-sites/ på kvelden etter at dagens vandring er over.

Ta en dagstur til Pyreneene fra Barcelona

Det er kort vei fra Barcelona til de fantastiske Pyreneene, som gir deg storslått utsikt over både det franske og spanske naturlandskapet. I tillegg kan du stoppe opp underveis for å nyte arkitektur fra begge land.

Her får du en god økt dersom du velger å starte fra Queralbs og ende opp på toppen Balandrau som ligger på 2 584 meters høyde. Turen tar omtrent 7 timer og er av det krevende slaget. Ønsker du en litt kortere tur kan startpunktet være fra Lac of Les Boullose og ende opp på fjelltoppen Carlit, noe som vil ta omtrent fem timer.

Tony Sloterman, eier av Casino Bonus Finder Company, har den lange varianten som sin klare favoritt blant spanske fotturer, men kommer med en oppfordring: Her bør du reise med en arrangør. Det kan være krevende å finne frem i området, og spesielt om du ikke har god erfaring med det spanske landskapet.

Test ut den forholdsvis flate, men lange Ruta del Cares

Vi kan takke et gammelt vannverk fra tidlig 1900-tallet for denne nydelige, og faktisk lette, fjellturen. Ruta del Cares finner du mellom provinsene León og Asturias, og du vil bruke mellom tre til fem timer hver vei.

Turen starter rolig før du kommer til en moderat stigning, og egner seg for de fleste uavhengig av fysisk form. Har du høydeskrekk derimot bør du vurdere om du skal velge en annen fjelltur. Her bør du også huske å ta med all drikke du trenger underveis, siden det er dårlig med tilgang på ferskvann.

Etter endt tur kan kjøre ned til Biscayabukten for å tilbringe noen dager. Ta en dukkert og nyte et et riktig godt måltid på en av restaurantene du finner her.

Brosteiner i Malaga

Skal du på reise rundt i Malaga og havner i nærheten av elven Guadalhorce, bør du unne deg et stopp. Langs denne elvene finner du en sti bestående av borstein med navnet Caminito del Rey, oppkalt etter et besøk av monarken Alfonso XIII, i 1921.

Opprinnelig ble veien brukt for å frakte materiale. Omtrent halve turen består av vandring på brosteinene, og turen er totalt 8 kilometer lang. De fleste bruker rundt tre til fire timer en vei, og det er satt opp busser som frakter deg tilbake til utgangspunktet.

Stien ble bygget for praktisk bruk. I de to første årene av det 20. århundre skapte Sociedad Hidroeléctrica del Chorro en gangvei for å gi sine arbeidere en vei hvor de kunne transportere materialer til arbeidsplasser.Turen er ikke å anbefale for nybegynnere, og det kan være utfordrende å gå over de spinkle broene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.