Pirat-truede drosjesjåfører i Marbella

Marbella rådhuset gir sin støtte til lokale taxi sjåfører. Marbellas drosjesjåfører kjemper nå tilbake mot piratene som stjeler deres kunder. De ser ofte ut som offisielle drosjer, men er det ikke. De er ute etter å ta passasjerer på de lukrative flyplassene og kjører også noen ganger piratdrosjer fra steder i nærheten av drosjeholdeplasser.

Tekst: Costanytt

Nå har Marbella rådhus sluttet seg til kampanjen. Rådgiver for sikkerhet, Félix Romero, har gitt de lokale politiet beskjed om å ta affære. Direkte linje til politiet i kampen mot pirat drosjer. Hvis drosjesjåfører får øye på en piratdrosje kan de nå ringe 092 til det lokale politiet og en patrulje vil bli sendt for å ta den skyldige.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler