Pep trener Bayern München

Tidligere Barcelona-trener Pep Guardiola (41 år), fotballens mest ettertraktede trener, har valgt Bayern München som sin arbeidsgiver.

Tekst: Bente Puig

Den tyske fotballklubben meddelte nylig at laget skal trenes av Pep Guardiola de neste tre sesongene. De avslørte også at kontrakten ble undertegnet 20. desember i fjor. Guardiola skal ha fått flere tilbud fra andre klubber, som tilbød mer enn Bayern, men valgte den tyske klubben fordi han mener det er det beste laget av alle.

Leiebil Spania
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania

Pep Guardiola gikk av som trener for Barcelona sist sommer. Siden da har det vært spekulasjoner om kontrakt med Bayern, som på sin side hele tiden har avkreftet ryktene.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler