Øyebehandling med akupunktur

Vi får 84 % av alle våren sanseinntrykk gjennom øynene. Det betyr at synssansen er den viktigste av våre sanser. Tusenvis av mennesker rammes hvert år av en av de 10.000 forskjellige øyensykdommer som finnes.

Leger og øyespesialister er meget dyktig i dag, men dessverre er det fremdeles en rekke øyensykdommer som de ikke kan gjøre noe med. e n av disse øyensykdommene er Macula Degenerasjon(AMD), eller øyenforkalkning. En sykdom som den tradisjonelle legestanden sier er ”uhelbredelig”, men det er vi som praktiserer Akupunktur 2000 ikke enige i.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Akupunktur 2000 er en ny og annerledes akupunkturmetode som virker via nervesystemet, og at teorien går ut på at du med Akupunktur 2000 kan behandle en hvilken som helst sykdom ved bruken av nåler, i, eller omkring, leddene . Man bruker altså ikke de samme”akupunktur-punktene” som tradisjonell akupunktur. Og man bruker heller ikke så mange nåler under selve behandlingen. Ved å påvirke et bestemt punkt i et ledd, eksempelvis ved å sette inn en nål, så sendes et signal via nervesystemet, til hjernen, som da starter samme prosess som kroppen normalt selv anvender til å kurere sykdommer. – (Ved øyenbehandlingen med akupunktur stikker man selvfølgelig ikke en nål inn i øyet til pasienten!) Denne nye akupunkturmetoden er blitt verdenskjent, først og fremst for det den har fått blinde til å se igjen. (Dokumentert fakta)

Noen har mistet sitt førerkort for det de har hatt et for dårlig syn, men fått ”lappen” tilbake etter å ha blitt behandlet med Akupunktur 2000, – også her i Spania. Nå viser det seg at denne behandlingsformen også har en positiv innvirkning i hele 85 % av tilfellene, – på folk som av en eller annen grunn sliter med akutte eller kroniske smerter. Ikke alle reagerer like positivt på akupunkturbehandlingen, men vi har nylig tatt i bruk en metode hvor DU, i løpet av minutter kan SE om du kan forvente deg et positivt sluttresultat med denne type behandling…….

Det revolusjonerende ved denne teknikken består egentlig i at man ved bruken av Akupunktur 2000 kan gjenstarte denne selv-helbredende prosessen som kroppen selv normalt bruker, når denne prosessen av en eller annen grunn har gått i stå. Og man har fått utrolige positive resultater med blant annet Aldersrelatert Macula.
Leave a Reply

Your email address will not be published.