Orihuela ønsker nordmenn velkommen

Turistsjefen i Orihuela, Rosa Martínez, hadde nylig et møte med viseordfører i Alfaz del Pi, Genoveva Tent, for å se på mulighetene for samarbeide innen turistsektoren rettet mot nordmenn i Spania. Orihuela rådhus tilbyr norske turister og fastboende i Marina Baixa guidede ruter i Orihuela.

Tekst: Bente Puig

I hele juli vil turistseksjonen i byen arbeide med å tilrettelegge ruter for nordmenn i Marina Baixa og Orihuela i forbindelse med «Octubre Hernandiano»-feiringen 23. til 28. oktober. Octubre Hernandiano er feiringen ev byens maler Miguel Hernández.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler