Oppvarming av basseng Alfaz del Pi

Oppvarming av basseng i Alfaz del Pi med varmepumpe eller solcellepanel. På mange måter har Alfaz del Pi i Spania et perfekt klima for oppvarming av både innendørs – og utendørsbassenget. Med så mange måneder med sol og gode ute temperaturer, er det mulig å svømme i mange måneder av året.

Med gode ute temperaturer i løpet av våren og høsten for bading trenger bassenget kun en relativt liten mengde ekstra oppvarming for å gjøre det behagelig å svømme i.

Varme til svømmebasseng i Alfaz del Pi

Det finnes flere måter å varme opp svømmebassenget ditt på. Det viktigste er å holde kostnadene nede underveis. Med varmepumper og solcellepanel er miljøet ivaretatt, og lommeboka også!

Uten en altfor stor strøm-kostnad kan du holde bassengvannet opp imot 28 grader fra midt i april til langt ut i oktober. Det gjør bruksgleden større og terskelen for å ta morgenbadet langt mindre.

I tillegg, for huseiere som leier ut husene sine i Alfaz del Pi i Spania, kan oppvarmede bassenger være en fin måte å forlenge leietiden på. Spørsmålet er derfor; hva er den mest økonomiske og energieffektive måten å varme utendørsbassenget?

Oppvarming av basseng i Alfaz del Pi med varmepumpe

Uten en bassengvarmer kan badesesongen vare så kort som fire eller fem måneder her på Costa Blanca, mens med en varmepumpe vil man enkelt kunne doble badesesongen, avhengig av plassering og klima. Vi nyter alle bassenget på solfylte dager, spesielt barn!

Med en bassengvarmer kan du og hele familien, inkludert venner eller gjester, maksimere brukstiden av bassenget. Varmepumpen er egentlig en form for solenergi, som er mye brukt innen oppvarming i hele Europa. Den bruker en liten mengde strøm for å trekke ut varmen fra luften og overføre den til vannet.

Oppvarming av basseng i Alfaz del Pi med solcellepanel

Du kan redusere oppvarmingskostnadene for bassenget betydelig ved å installere solceller. De er konkurransedyktige i pris med både gass- og varmepumpe bassengvarmere, og har svært lave årlige driftskostnader. Faktisk er solbassengoppvarming den mest kostnadseffektive bruken av solenergi.

Bassengvann pumpes gjennom et filter og deretter gjennom solfangeren, hvor det oppvarmes før det returneres til bassenget. I varme klimaer kan oppsamleren (e) også brukes til å kjøle bassenget i de varmeste sommermånedene ved å sirkulere vannet gjennom kollektoren (e) om natten.


Bruk kontaktskjemaet under for alle hendvendelser angående oppvarming av basseng med varmepumpe eller solcellepanel i Alfaz del Pi i Spania. Fortell litt om dine ønsker og behov, og vi vil kontakte deg for avtale for en gratis befaring og prisstilbud. Enkelt og greit!

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding  Andre destinasjoner for varme av basseng

  AlbirAlteaAlfaz del PiBenidormCalpeCosta BlancaDeniaJaveaLa NuciaMorairaVillajoyosa  Leave a Reply

  Your email address will not be published.