Oppskrift Tapas

En herlig oppskrift på tapas. Kan brukes som forrett eller tilbehør til hovedrett i Spania. Også perfekt hvis du bare ønsker et lite måltid i hverdagen. Smaker veldig godt, og er veldig enkelt å lage.

Tekst/Foto: Costanytt

Ingredienser tapas:
Du skal bruke følgende til denne oppskriften på Tapas.
1 lang baguette
1 tomat
1 mozarellaost
Frisk basillikum
50 g gorgonzola-ost
2 ss pesto
1 løk

Framgangsmåte for Tapas oppskrift:
Tenn ovnen på 200 grader. Skjær baguetten i skiver som om det var et vanlig brød. Du kan evt. varme skivene i ovnen før det kommer noe fyll på hvis du ønsker at de er mer sprøe. Du kan også tilsette olivenolje hvis du ønsker en mer våt konsistens.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Skjær tomat og mozzarella i flaker og fordel blandingen på 1/3 av brødskivene. Gorgonzolaen skjæres også i skiver og fordeles på 1/3 av brødene. Pesto fordeles på den siste tredjedel. Brødene settes i ovnen i 5-10 minutter alt ettersom hvor sprøe man ønsker at de skal være.

Tomat/Mozzarella-tapas pyntes med basilikum. Gorgonzola-tapas pyntes med rå løk og eventuelt tå eggeplomme. Pesto-tapas skal som regel ha litt kortere tid i ovnen enn de andre. Serveres som forrett eller som tilbehør til hovedrett.




Leave a Reply

Your email address will not be published.