Oppskrift – Andalusisk hønsesuppe

Andalusisk hønsesuppe er en veldig populær suppe som er vanlig i Spania. Oppskriften er enkel, og resultatet utmerket. Perfekt mat for de som ønsker noe sunt og næringsrikt til middag.

Tekst/Foto: Costanytt

Skjær gulrot, persillerot og løken i biter. Kok dem såvidt mør i litt vann. Mos grønnsakene i en matprosessor sammen med de hermetiske tomatene og hvitløk. Hell grønnsaksmosen tilbake i kjelen og tilsett silt hønsekraft. Smak til
med sitronsaft, basilikum og kjøttet i suppen og gi den et oppkok. Urtebrød med basilikum setter en ekstra spiss på
det hele.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Oppskrift Andalusisk hønsesuppe

1/2 kokt høne
1 løk
1/2 boks tomater, hermetiske 400 g
Halv gulrot
Halv persillerot
1,5 fedd hvitløk
Halv ss fersk hakket basilikum
0,12 ts safran (evt. Litt gurkemeie)
0,75 ss sitronsaft

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.




Leave a Reply

Your email address will not be published.