Opppussing – Det aller siste innen interiør m.m……..

Vår tekniske avdeling består av en byggeleder med ansvar for byggetillatelser, koordinering og offentlige dokumenter i forbindelse med byggingen. I teamet har vi også en interiørdesigner med ansvar for utforming og utføring av alt interiør. Her får du i forkant en 3D plan med bilder fra reelle prosjekter før arbeidet startes slik at endringer kan gjøres for å tilpasse behov og smak.

Tekst og foto: Jana Reformas

Vi samarbeider med “Construcciónes Navarro” og “Carpintería Olmedo”, firmaer som står for høy kvalitet og god service.

Vi i Jana Reformas sørger for alle detaljer i forbindelse med oppussing av ditt hjem, fra oppstart til “nøkkel i døren”. Vår service omfatter valg av materialer, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, møbler, lys etc., til og med de hverdagslige ting som sengetøy, håndklær, bestikk osv. som gjør at våre kunder kan fl ytte rett inn allerede første dag. Vår interiøravdeling følger siste trender og hjelper deg med å velge materialer og utstyr som harmonerer med hverandre og som passer dine behov best.

Leiebil Spania
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania

Vi gjør vårt ytterste for å stille til dine forventninger, helt til siste detalj, når det gjelder sluttresultatet. Vår service omfatter alt fra snekkerarbeide til rørlegging, elektrisk arbeid, murerarbeid og inngjerding, samt ekstraordinære løsninger som for eksempel fjernstyringsløsninger for å ha kontroll på installasjonene selv når man ikke er tilstede (varme, lys og sikkerhet. Vi kan også tilby nanoteknologi på malerier for å fjerne lukter og organisk materie (virus, bakterier, legionella….) for aseptiske forhold i hjemmet. Jana Reformas arbeider med fagutdannede teknikkere for slike installasjoner.

Som en del av den personlige servicen får du et prisoverslag på ditt eget språk, samt at vi stiller til din disposisjon en tolk for å garantere korrekt kommunikasjon og tolkning av prisoverslaget.I Jana Reformas tilbyr vi deg GRATIS FINANSIERING slik at du kan gjøre arbeidet med en komfortabel løsning. Du kan finansiere arbeidet uten ekstrakostnader, gebyrer eller renter.

I tillegg arrangerer Jana Reformas i år et lotteri ved notarius, der alle byggearbeider som gjøres i år er med i trekningen om å få arbeidet som er gjort helt gratis opptil en verdi av 12 000 euro. For mer informasjon og vilkår, se vår nettside: www.janareformas.com/nb
Kontakt
+34 690 624 278
+34 966 112 112

Kjøpe eller selge bolig i Spania?
På boligportalen Allpropertiesspain.com kan du finne drømmeboligen du er på jakt etter i Spania. Portalen gir deg oversikt over hvilke boliger som er til salgs og utleie i hele Spania. Alle spanske boliger på et sted. Skal du selge bolig i Spania, kan du selge boligen privat eller gjennom en registrert eiendomsmegler helt gratis. Sjekk selv på www.allpropertiesspain.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.