Oppdatert værmelding med ny værstasjon i Alfaz del Pi

Med nøyaktig presisjon kan vi nå få oppdatert værmelding fra Alfaz del Pi via nett. En ny værstasjon er knyttet direkte opp mot rådhusets sider: www.meteo.lalfas.es. Her får man vite nøyaktig temperatur, værforhold, vindhastighet og registrert nedbør.

Tekst: Bente Puig

– En fremgang med ny teknologi som er veldig viktig i forhold til turismen i kommunen, uttaler rådmann og talsmann for PSOE i Alfaz del Pi i Spania, Toni Such og melder at nettsiden får flere brukere dag for dag. Han uttaler at det månedlige besøkstallet er 40.000.

Leiebil Alfas del Pi – Garantert billigst

Initiativtakerne bak prosjektet er kommuneansatte Juan Pérez, José Ángel Tello, Enrique Ramírez og Pascual Santos. Sistnevnte har de siste 20 årene, på frivillig basis, samarbeidet med meteorologisk institutt ved å måle nedbøren i kommunen. – Den nye værstasjonen går på sol-energi, sier Juan Pérez.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler