Olympiadens Erotiske Høydepunkt?

Patricia Sarrapio og Ana Torrijos sørget for at temperaturen rundt dem raskt steg med flere grader.

Tekst: K.J. HERMANRUD


De fikk tatt en serie fotos av dem selv foran de olympiske ringene. Ikke no¨ gæern¨t i det eller?

Bortsett fra at begge olympia-damene var splitter nakene! Så satte de bildene ut på internett.
De gikk som varmt hvetebrød i tørt gress over hele den internasjonale pressen.

Patricia og Ana ble mere kjent for sin glutus maximus enn om de hadde vunnet et drøss med gullmedaljer. Moralen her må være: Sex er mere gøy enn sport!

Reaksjonene til pressen har vært forskjellige: Le Boudoir, fransk, skrev at de spanske jentene hadde livet opp olympiaden, men at det kanskje var vel drøytt!

Svenska Tidningen, svensk skrev at utan tilstånd kan man ikke opptre naken under en sommer olympiade. Klassekjempen uttalte at slikt dekadent, kapitalistisk sludder er en uverdig adferd for atleter. Dagbladet, norsk, hadde ingen kommentar.

Det sies at de to damene allerede har fått reklame-tilbud. Så får vi kanskje se dem igjen i Ukebladet, på en helside med Cola.Denne artikkelen har tidligere blitt publisert i Aktuelt Spania 2012

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler