Nyt sommeren i Iberia Village

Visste du at det nå faktisk finnes en ny, hel liten landsby ved Terra Mitica utenfor Benidorm? En liten middelhavsby som heter Iberia Village, som tilbyr de besøkende en hel rekke av nasjonale og internasjonaele opplevelser innenfor mat og underholdning.

Tekst: K.J. HERMANRUD/TOM BJØRNØ

Iberia Village ligger nær den spanske delen av Terra Mitica. Her er nå åpnet åtte nye restauranter, med Biergarten, Tapas, Bar BQ og romantisk supper ved innsjøen! Du velger mellom norsk, belgisk, tysk, fransk og spansk kjøkken. Nyt de spanske sommernetter med en tur på bar, diskotek eller en koselig kveld i den spanske pueblo´n. Gjennom sommeren blir det konserter i friluft med nasjonale og internasjonale musikere. Mer info om hva som tilbys får du på hjemmesiden: www.iberiabenidorm.com


Åpningen 16.juni var storslagen med forestillinger i ulike områder av byen. Flamenco show, Batukada, Oktoberfest, konsert Guarana og Cyril. Forestillinger hele kvelden med artister og DJs parties fra Ibiza. Festen over alle fester markerte den store åpningen av sesongen. I Iberia Village har du tilgang på en rekke ulike fritidsaktiviteter. Her vil du kunne oppleve nasjonale og internasjonale stjerner og få en unik opplevelse preget av komfort med den beste maten, underholdning og levende musikk. Ja, her vil det komme et helt program av konserter med artister som Lewis eller f.eks en stor fest med DJs som er planlagt til 19. august.

Gratis adgang til den iberiske landsbyen. Gratis parkering. Åpen fra 11.00 til tidlig morgen. Buss fra Benidorm: IBERIA VILLAGE. Går fra Ave. Mediterranea kl. 12, 13,18, 20. Tilbake fra IBERIA VILLAGE kl. 12,30, 13.30, 18.30, 20.30, 00.30.

Bussbilletten blir refundert i noen restauranter og barer på området. Forøvrig er det gratis inngang og parkering.Denne artikkelen er tidligere publisert av magasinet Aktuelt Spania i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.