Ny planteskole skal dyrke 500.000 trær

Representanter fra Diputaciòn de Málaga innviet forleden dag en ny planteskole der man skal dyrke en halv million stiklinger for skogplanting i soner som fjor sommer ble rammet av skogbranner på Costa del Sol.

Tekst: Costanytt

De voldsomme skogbrannene startet i Coín den 30.august og svidde av mer enn 8000 hektar i Coín, Alhaurín el Grande, Mijas, Monda, Ojén og Marbella. Planteskolen dekker 4900 kvadratmeter og ligger i tilknytning til Diputaciònen sin eksisterende provinsielle planteskole i VélezMálaga.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Man er allerede i gang med å plante 100 000 ung trær, og innen utgangen av året vil man ha 500.000, sa Diputaciónens president Elías Bendodo, som åpnet planteskole.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler