Norske matvarer i butikken på ReumaSol

Ny bestyrer, nye norske varer og butikken er populær som aldri før. Det er dagligvarebutikken inne på Reumasol Senter vi snakker om.

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

Kunder kommer og går hele tiden i den populære matbutikken på Reumasol Senter, og det er vanskelig å få et ord med den nye bestyreren Bjørn Terje. I tillegg til å betjene kundene skal hyllene fylles på. Hver tirsdag kommer vareleveranse med norske produkter.
– Vi har akkurat fått inn varer, sier Bjørn Terje og pakker opp nyankommet ost, leverpostei og mere til, og da snakker vi Finden og Stabburet må en vite. Hylle opp og hylle ned er spekket med norske merker, men også noe svensk, dansk og spansk er det å finne i det rike vareutvalget.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Butikken som bærer samme navn; Butikken, er som et godt gammeldags landhandleri der du får alt du trenger, det være seg fiskeboller, hygieneprodukter eller skrivesaker. Her finnes tørrvarer, boksemat, fersk mat og frysemat. Frysedisken frister med både wienerpølser og kjøttkaker og andre norske spesialiteter.
– Vi har også nybakt brød og rundstykker hver dag, sier Bjørn Terje, – et bakeri i Alfaz lager alle bakervarene spesielt for oss, sånn at norske kunder får brød de er vant med hjemmefra.

Flere kommer innom for rundstykker og det begynner å tynnes i rekkene. Bjørn Terje tar en hastetelefon til bakeriet, som lover dobbel leveranse neste dag. Bestyreren gjør alt for å imøtekomme kundenes ønsker og behov. Mens Bjørn Terje betjener kunder tar jeg vareutvalget i nærmere øyesyn, og blir overrasket over prisene.

Butikken kjører et moderat prisnivå på de norske varene. Ikke bare får du norsk mat i Butikken til fornuftige priser, men du får også en service du ikke finner på den lokale supern. Bjørn Terje er mer enn villig til å hjelpe kunden, og slår gjerne av en prat. Og det skal han ha; alltid med et smil om munnen.

Butikken er åpen alle dager fra kl. 9.00 om morgenen til 19.00 på kvelden. På lørdager stenger butikken kl. 14.00. Søndager er det stengt.


Leave a Reply

Your email address will not be published.