Norsk kunstgruppe med jubileumsutstilling i kulturhuset i Alfaz del Pi

Kunstgruppen i Den Norske Klubben fylte nylig 20 år, og arrangerer i den forbindelse en jubileumsutstilling i Casa de Cultura i Alfaz del Pi fredag 15. februar.

Tekst: Bente Puig

Utstillingen åpner kl. 19.00 med vernissage og presentasjon av lokale kunstnere og hobbymalere fra kunstgruppen KGCB93 (Kunstgruppen Costa Blanca 1993). Hele 77 medlemmer er tilknyttet kunstgruppen. Den siste torsdagen i måneden arrangeres det kunstkafé i klubben der månedens utstiller blir presentert, og dens arbeider blir utstilt i én måned til neste kunstkafé.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Kunstgrup-pens aller første store utstilling ble holdt i El Vikingos lokaler i april 1994, året et-ter at gruppen ble startet. Det var stor pressedekning av både lokale og norske publikasjoner. Nå inviteter gruppen til jubileumsutstilling i Casa de Cultura i Alfaz del Pi, fredag 15. februar, der alle kunstinteresserte er hjertelig velkomne.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler