Nike trekker tilbake t-skjorter etter Boston attentatet

Etter attentatene i Boston i april, velger Nike å trekke tilbake alle “Boston Massacre” t-skjorter fra markedet. De populære t-skjortene er et minne om da Yankees slo Boston Red Sox i Baseball i 1978. Setningen “Boston Massacre” refererer til måten laget fra New York slo sin rivaler i Boston.

Tekst: Bente Puig

I ettertid av attentatet i Boston i april, har klessgiganten fått klager for sine t-skjorter med denne teksten, som nå har fått en helt ny betydning. Selskapet velger derfor å etterkomme kravene fra forbrukere og organisasjoner, og trekker t-skjortene vekk fra markedet.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler