Nadal tilbake etter 6 måneders sykemelding

Det spanske tennis-esset Rafael Nadal kommer endelig tilbake etter seks måneders sykemelding på grunn av en skade i venstre kne.

Tekst: Bente Puig

Torsdag 5. februar spiller han sin første match i år. Dette blir en dobbel der han spiller sammen med argentineren Juan Mónaco. Motspillerduoen blir ikke offentliggjort før lørdag 2. februar. Dette blir altså første match for Nadal siden 28. juni i fjor, da han tapte i andre runde mot Rosol i Wimbledon.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Nadal har valgt en rolig turnering for sitt comeback. Ifølge spillerens pressesjef, Benito Pérez Barbadillo, er det lurt å starte med en turnering som Viña for å varme opp til Sao Paulo, som er noe hardere.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler