Mya og l’Alfas del Pi tar imot Tertnes Toppidrett

Tertnes toppidrett har valgt l’Alfas del Pi og Move Your Accociation ( MYA ) for treningsleiren 2013. Hele 121 utøvere og ledere kommer ned for en ukes treningsleir i begynnelsen av mars.

Fotballspillere, håndballspillere, boksere, svømmere, volleyballspillere, triathlonutøvere, friidrettsutøvere, syklister, orienteringsløpere, ishockeyspillere og en bordtennisspiller kommer til l’Alfas del Pi. De fleste holder et høyt nivå og flere trener for å bli en fremtidig olympier.

Med så mange utøvere i så mange forskjellige idrettsgrener, vil man benytte seg av de flotte idrettsfasilitetene i l’Alfas del Pi, La Nucia og ikke minst, turer i de herlige fjellene som ligger rundt. Utøverne er i alderen 16-20 år og flere har svært gode internasjonale plasseringer allerede. Alle er elever på Tertnes Toppidrettsgymnas som ligger i Bergen.

Leiebil Alfas del Pi – Garantert billigst

De skal igjennom et hardt ukes program; 2 totimers treninger pr dag + undervisning innimellom. Blant utøvere som kommer er det blant annet Tim Robin Lihaug (profesjonell bokser med bare seire så langt), Kristian Blumenfelt (en av verdens beste i sin årsklasse i triathlon) og flere fotball og håndsballspillere som banker på dørene til eliteseriklubbene de spiller for.

Du kan følge Tertnes Toppidrett sitt opphold i Spania på MYA sine nettsider.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler