Millioner av turister velger Spania

Spania tok i mot 6,3 millioner utenlandske turister i juni. Dette er 320 000 flere enn i fjor, eller 5,3% økning. Turisme- og industridepartementet melder at Spania aldri før har mottatt over 6 millioner turister i junimåned.

Tekst: Bente Puig

I første halvdel av året mottok Spania 26,1 millioner utenlandske turister, 4,2% flere (1,1 million) enn samme periode i fjor. Britter og tyskere er fortsatt de største gruppene turister, og utgjør 40% av turistmassen (henholdsvis 27% og 13%). Det er dog de nordiske landene som bidro mest til veksten. Blant nordiske turister ble det registrert en økning på 26% det siste året, med Balearene som førstevalg.

Valencia regionene har hatt en økning på 9,8% de siste tre månedene takket være nordiske turister. Balearene mottok flest turister i juni, hvor det ble registrert 1,7 millioner ankomster. Når det gjelder de siste tolv månedene, ligger Cataluña på topp med 6,6 millioner ankomster.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler