Martin Ødegaard tar Spania med storm

Martin Ødegaard befinner seg for tiden i Spania, hvor han er på et sesonglangt utlån fra Real Madrid. Han begynte å spille for Real Sociedad tidlig i juli, og har hatt en fantastisk start på sesongen i den spanske klubben. Det tar gjerne tid å finne sin plass i en ny klubb, men Ødegaard blir allerede regnet som en nøkkelspiller for laget fra Baskerland.

Real Madrid er kjente for å låne ut de unge spillerne sine til andre klubber. Dette gjør de for å finne ut hva spillerne er gode for, og det er ingen tvil om at 20-åringen fra Drammen leverer. Ødegaard hylles for sine prestasjoner i den spanske toppdivisjonen La Liga, også kalt Primera Division, og er blitt kåret til kampens beste spiller på fotballagets egne nettsider.

Real Madrid, som er en av favorittene til å vinne ligaen denne sesongen, har fulgt med på Ødegaards prestasjoner på banen, og klubben har sendt gratulasjoner og hilsener. Det er all grunn til å tro at Real Madrid vil fortsette å følge nøye med på nordmannen, og at de har store forventninger til han. Denne sommeren forlenget Real Madrid kontrakten med Ødegaard frem til sommeren 2023, og dette lover godt for en fremtidig karriere i Real Madrid. Det er ingen tvil om at Martin Ødegaard vil jobbe hardt i Real Sociedad for å vise hva han er god for.

Antoine Griezmann startet sin profesjonelle karriere for Real Sociedad i 2009, og spilte for klubben i fem sesonger før han gikk videre til Atlético Madrid. I juli 2019 ble han en del av Barcelona-staben, og er en av de dyreste fotballspillerne noensinne. Et tipping tips er å spille på beste målscorer denne sesongen. Det kommer ikke som noen overraskelse at Lionel Messi er storfavoritten i denne kategorien, men Antoine Griezmann følger hakk i hæl. Griezmann sin suksesshistorie startet i Real Sociedad, og kanskje kopierer Norges egen Martin Ødegaard denne suksessen.


Primera Division kan bli særdeles spennende sesongen 2019-20, og det ser ut til at Ødegaard er sikret mange spilleminutter for Real Sociedad mot store navn som Messi, Bale og Griezmann. I tillegg til scoring mot Malta og gode prestasjoner på banen generelt, har han imponert mange med sin enestående fysikk. Det stormet mye rundt Drammens-gutten da han ble en del av det norske landslaget som ung, og oppmerksomheten ble ikke mindre da Real Madrid fikk øynene opp for han. Det har også vært rikelig med kritikk opp gjennom årene.

Overgangen til Real Madrid har blitt kalt et PR-stunt, og flere hevdet han var et ungdomstalent og mente utviklingen hadde stoppet opp. Ødegaard har selv uttalt at en sterk og fokusert mentalitet er en av hans største styrker, og nettopp denne mentale styrken imponerer landslagssjef Lars Lagerbäck. Det er ikke enkelt å være i søkelyset i så ung alder, men Martin Ødegaard har beholdt fokuset på fotballen og beviser nå at han hører hjemme på øverste nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.