Marokkanere strandet ved Torrevieja

Åtte immigranter fra Marokko, alle menn, ble funnet skipbrudne utenfor kysten av Torrevieja.

Tekst: Tom Bjørnø.

Det var først en mann som ble oppdaget i sjøen fra en yacht og reddet ombord. Han fortalte at han reiste sammen med andre, men at båten de var på, hadde forlist.

En stor leteaksjon ble satt i gang, og fem andre marokkanere ble tatt ombord i et fransk marinefartøy. De var i relativt god fysisk form. Men sammen med dem ble det også funnet en død person, som senere ble fraktet til flyplassen ved Alicante for frakt tilbake til Marokko.

En person var fortsatt savnet. Av de åtte var en mindreårig. De overlevende ble fraktet til havnen i Alicante for retur til Marokko.


Denne artikkelen er tidligere publisert på nettsidene til Aktuelt Spania i 2012.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler