Markedsdag på El Castillo

Tradisjonen tro blir det også i år holdt marked og salgsutstilling på Casa El Castillo. Det er det niende året på rad hvor du kan tilbringe hele lørdagen med musikk, mat og hygge – og kanskje gjøre unna noe av julehandelen allerede i oktober!

Dette trivelige arrangementet har, som alle tidligere år, forskjellige utstillere med klær, smykker, keramikk, kosmetikk med mer. Her kan man også la seg friste til å kjøpe en tallerken med Paella, mens vertskapet byr på gratis vin/øl/vann.

Om du har lyst til å ta en titt inn i det sjarmerende gamle huset, så er du hjertelig velkommen inn. Inger Lise og Bjørn viser deg gjerne rundt i hjemmet sitt, der de har innredet med gammelt spansk inventar og egenprodusert keramikk. En lun og hyggelig stemning i en sval og deilig hage, gjør det virkelig verdt et besøk. I tillegg har du muligheten til å gjøre en god handel!

Husets vertinne, Inger Lise, har sitt eget keramikkverksted i Halden. Her lager hun keramikken, dekorerer den og frakter kassevis med vakker keramikk til Casa El Castillo. Mye av dette er til salgs på markedsdagen.

Casa El Castillo finner du i Carrer Gafarro 11, rett opp mot Sierra Helada fra rundkjøringen mellom “Middelalderborgen” og Costa Blanca International School/Plastico Benidorm. Kjør rett fram forbi tennisbanene. Veien svinger til venstre, og i neste kryss finner du “El Castillo*” rett fram.

Arrangementet starter kl. 12.00 og varer til kl. 17.00. Husk at denne gangen blir det holdt på en lørdag, den 13. oktober.Denne artikkelen er tidligere publisert i Aktuelt Spania i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.