Madrid vil ære Baronesse Thatcher

Margaret Thatcher skal få en gate, torg eller aveny oppkalt etter seg i den spanske hovedstaden Madrid. Vi vil gi henne en gate kunne en talsmann for rådhuset bekreftet forleden dag.

Tekst/Foto: Costanytt

Forslaget skal behandles av bystyret senere denne måneden. Med et absolutt flertall av plassene i Rådhuset vil forslaget fra det konservative Folkepartiet (PP) bli vedtatt tross motstand fra andre partier.
– Vi har sagt at vi er imot dette, fordi hun ikke hadde noe å gjøre med Madrid, forklarte en talskvinne for byens sosialister. Ordfører i Madrid, Ana Botella, kona til den tidligere spanske statsministeren José María Aznar, roste den tidligere britiske statsministeren som en rollemodell for kvinnelige politikere rundt om i Europa.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Takk til Lady Margaret Thatcher. Det var mange kvinner som oppdaget at hvis de jobbet hardt, kan de finne en plass i politikken, skrev hun i bloggen sin. Thatcher var en pioner. En talsmann for Rådhuset sier at foreløpig er det ingen gate eller plass som er blitt utpekt til å bære Thatcher navn.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
Leave a Reply

Your email address will not be published.