Madrid vil ære Baronesse Thatcher

Margaret Thatcher skal få en gate, torg eller aveny oppkalt etter seg i den spanske hovedstaden Madrid. Vi vil gi henne en gate kunne en talsmann for rådhuset bekreftet forleden dag.

Tekst/Foto: Costanytt

Forslaget skal behandles av bystyret senere denne måneden. Med et absolutt flertall av plassene i Rådhuset vil forslaget fra det konservative Folkepartiet (PP) bli vedtatt tross motstand fra andre partier.
– Vi har sagt at vi er imot dette, fordi hun ikke hadde noe å gjøre med Madrid, forklarte en talskvinne for byens sosialister. Ordfører i Madrid, Ana Botella, kona til den tidligere spanske statsministeren José María Aznar, roste den tidligere britiske statsministeren som en rollemodell for kvinnelige politikere rundt om i Europa.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Takk til Lady Margaret Thatcher. Det var mange kvinner som oppdaget at hvis de jobbet hardt, kan de finne en plass i politikken, skrev hun i bloggen sin. Thatcher var en pioner. En talsmann for Rådhuset sier at foreløpig er det ingen gate eller plass som er blitt utpekt til å bære Thatcher navn.

Denne artikkelen er levert av Costanytt. En e-postavis for Skandinavere på Costa del sol.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler