Madonna anmelder spansk fan

19. desember i fjor ble Jorge Moro Ruíz, 31 år, fra Zaragoza anmeldt av selveste popikonet Madonna for å ha filtrert hennes nye sang “Gimme all your love” mens den enda var på miksebordet.

Tekst: Bente Puig

Moro Ruíz har vært ihuga Madonna-fan siden han var fire år. Madonna anmeldte han for filtrering og avsløring av hemmelig materiale. Den unge mannen måtte tilbringe syv timer i arresten i sin hjemby. Først nesten en måned senere, den 10. januar, kom saken opp for retten.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Ikke bare manglet det bevis, men det ble fastslått at mannen ikke har brutt noen som helst lov, uttaler mannens advokat Javier Notivoli. Moro Ruíz omtaler saken som surrealistisk, og hevder han føler seg krenket og trist. – Fortsatt finnes det websider der det står at jeg soner min straff i fengsel. Jeg blir opprørt når jeg tenker på da Madonna var gjest hos Graham Norton på tv, der hun uttalte at “den spanske hackeren fortjener fengsesstraff for å ha brutt loven”. Publikum applauderte.

Madonna burde vært mer taktfull og ventet på en evt. dom før hun gikk offentlig ut med utsagnet. Men Madonna har visst rett til dette og mye mer, sier en opprørt Moro Ruíz. Etter anmeldelsen har han ikke hørt på en eneste sang av sitt “tidligere” idol. – Jeg hadde satt pris på en unnskyldning fra Madonna, men det gjør hun nok ikke. Hun har spart masse penger på promotering av sin nye singel på denne måten, sier Ruíz.

I følge advokat Javier Notivoli skal Madonnas nye singel ha havnet på et digitalt forum kalt Madonna Chile via en bruker med brukernavn Mjco. Ruía er også bruker av forumet, og lastet ned singelen til sin harddisc i likhet med 3300 andre brukere. Politiets etterforskere kunne til slutt bevise at filen som ble publisert ikke korresponderte med Ruízs brukeridentitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.