Lev den spanske drømmen ved hjelp av et lån uten sikkerhet

Det er vanskelig å ikke la seg fascinere av Spania. Her er det god mat og vin, fantastisk historie, pulserende storbyer og vakre, små landsbyer, godt klima og deilig sol. Hvert eneste år reiser tusenvis av nordmenn på ferie til Spania, enten for en helg eller flere uker. Noen velger også å kjøpe seg en feriebolig.

Er du en av dem som drømmer om å realisere den spanske drømmen, så har du sikkert oppdaget at dette koster litt penger. Du må reise ned og gå på visninger, betale takstmann og depositum. Et lån uten sikkerhet kan gi deg den muligheten du trenger for å oppfylle drømmen.

Bruk en sammenligningstjeneste

Skal du ta opp et lån uten sikkerhet av en viss størrelse er det enda viktigere enn ellers å velge riktig långiver. Det koster å låne penger, i form av renter og gebyrer, og da er det smart å finne den banken som gir deg de aller beste vilkårene slik at du får mer penger igjen til andre ting.

Du kan sammenligne lån uten sikkerhet på Matchbanker. Matchbanker ønsker nemlig at det skal være enkelt å finne det riktige lånet. Derfor har de laget en liste over lån på markedet, så du kan sammenligne lånene, og finne det som passer deg best. Å bruke denne lånelisten sparer deg for mye tid, og som et ekstra pluss er denne sammenligningstjenesten gratis.

Lån uten sikkerhet – En definisjon

Lån uten sikkerhet er egentlig det samme som et forbrukslån. Dette er lån som gis ut uten at banken tar pant i dine eiendeler, slik de gjør når du tar opp et boliglån eller billån. Långiveren blander seg heller ikke opp i hva du bruker pengene til. Dette styrer du over helt selv. Det viktigste for banken er at du betaler tilbake lånebeløpet slik dere avtale da du signerte på tilbudet.

Et lån uten sikkerhet kan brukes til mange ting. De aller fleste bruker disse ekstra pengene til å betale for uventede utgifter, nødvendig oppussing eller for å realisere en drøm. Det er normalt å låne et sted mellom 10 000 og 500 000 kr, men det finnes også aktører som tilbyr lavere beløp enn dette. Nedbetalingstiden avhenger av størrelsen på beløpet, men er normalt ikke lenger enn fem år. Siden renten løper hele tiden, lønner det seg å betale ned på lånet så fort du klarer.

Et spørsmål om renter

Renter er et begrep det ikke er mulig å komme utenom når du skal søke om å låne penger. I oversikten til Matchbanker vil tydelig kunne se hvilken effektiv rente den enkelte bank tilbyr. Det er viktig at den effektive renten du får tilbud om er så lav som mulig, da denne utgjør kostnaden ved lånet ditt.

Effektiv rente består av nominell rente og de gebyrene som banken legger til. Renten fastsettes individuelt etter at långiveren har foretatt en kredittvurdering av deg. Dette er grunnen til at det i oversikten står effektiv rente fra x % til y %. Det er også derfor det lønner seg å søke hos flere banker enn bare en.

Mottar du et tilbud du liker, underskriver du med din BankID. Deretter blir pengene overført til din bankkonto, og du er klar til å iverksette drømmen om solfylte Spania.

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!