Leieprisene faller i Valencia

Gjennomsnitts leiepris på bolig i Valencia-regionen falt med 0,5% i mai, til 5,24 euro per kvadratmeter, ifølge tall fra eiendomsmeglerfirmaet Fotocasa.es. Kvadratmeterprisen er 26,5% lavere enn gjennomsnittet i Spania.

Tekst: Bente Puig

I rankingen over de rimeligste leieprisene, kommer Murcia i Spania på en førsteplass med aller rimeligst leie, etterfulgt av
Castilla-La Mancha, Extremadura og Valencia. Kvadratmeterprisene i disse regionene er henholdsvis 4,52 euro, 5,03 euro, 5,17 euro og 5,24 euro. Regionene der husleien er høyest er Baskerland med 9,84 euro, Madrid og Cataluña med 8,58 euro per kvadratmeter. I juni 2007 var gjennomsnitts husleie i Valenciaregionen 8,11 euro per kvadrat.

Siden den gang har prisen her gått ned 35,4%. Når det gjelder provinser, falt Valencia og Castellón mest i mai, til en kvadratmeterpris på henholdsvis 5,33 euro og 4,79 euro. Alicante hadde en nedgang på 0,3%, til 5,18 euro per kvadrat. I Guardamar del Segura, Villajoyosa og El Campello steg prisene med henholdvis 2,7%, 2,6% og 1,5%.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler