Leiebil Spania

Har du behov for leiebil i Spania. Da kan du benytte deg av vår spesialavtale på leiebil som kommer deg som leser av Spania24.no tilgode. Ved å bruke søkemotoren under, kan vi tilby deg garantert best pris på leiebil i Spania. Prisene inkluderer alle skatter og avgifter, veihjelp, fri kjørelengde, og alle nødvendige forsikringer.

Søk og bestill din leiebil i Spania

Destinasjoner for leiebil i Spania

Leiebil Alicante

Leiebil Alicante Spania

Alicante by er hovedstad i provinsen med samme navn, og ligger sør i regionen Valencia. Alicante er en av de byene som er hurtigst i vekst i Spania. Økonomien er basert på turisme, vinproduksjon og eksport av frukt og olivenolje. Alicante ligger flott til ved Middelhavet og har litt av hvert å by på. I nord har vi San Juan som er byens egen «badeby», her finner vi en lang flott strand, turistleiligheter, golfbane, restauranter og barer. Om sommeren når turistene kommer til San Juan er her et yrende folkeliv. Les mer om Leiebil Alicante

Leiebil Barcelona

Bilutleie Barcelona i Spania

Med Leiebil i Barcelona kan du oppleve mer i ditt eget tempo. Barcelona er Spanias nest største by – og hovedstad i regionen Katalonia. Byen ligger ved Middelhavskysten nordøst i Spania, og har 1,6 millioner innbyggere. Barcelona ligger 160 km sør for den franske grensen. Fjellkjeden Collerola finnes nordvest for byen, og høyeste topp her er Tibidabo som rager 512 meter over havet. Byen ligger mellom utløpet av elvene Llobregat og Besòs. Barcelonas internasjonale hovedflyplass heter El Prat, og ligger ca. 12 km. vest for sentrum. Dette er den nest største flyplassen i Spania. Trenger du leiebil er det lettest å hente denne på flyplassen når du lander. Da slipper du alternativ transport til og fra flyplassen, og det er i mange tilfeller billigere enn å hente den i Barcelona sentrum. Les mer om Leiebil Barcelona

Leiebil Malaga

Leiebil Malaga

Malaga i Andalucia er ansett som den mest spanske regionen i Spania med sine tradisjoner for flamenco, og en mengde attraksjoner som spenner fra mauriske palasser i Alhambra i Granada til de snødekte fjellene i Sierra Nevada, og til glitter og glamour i Marbella. Malaga et ideelt utgangspunkt for å utforske Andalucia, og med leiebil i Malaga kan du oppleve det meste i ditt eget tempo. Det varme klimaet gjør det til et fantastisk sted hele året. Les mer om leiebil i Malaga

Leiebil Gran Canaria

Leiebil Gran Canaria

Det er mange grunner til hvorfor nordmenn vil ha leiebil i løpet av ferien sin på Gran Canaria. Har man leiebil kan man farte rundt og se områdene rundt også. I sør har du de mest besøkte stedene og strendene, med sanddynene ved Maspalomas, partylivet i Playa Del Ingles, og Gran Canarias Venezia, Puerto de Mogan. Nordover finner du ekte europeisk storbyliv i hektiske og glade Las Palmas, og de mer urørte landsbyene. For de finnes faktisk. Les mer om leiebil Gran Canaria eller leiebil Gran Canaria Airport

11 Tips for billig leiebil i Spania

1. Sjekk leiebilen innen bruk

Sjekk tilstanden på leiebilen før du begynner å kjøre den . Det kan være greit å ta bilder, eller få en bekreftelse fra leiebilselskapet hvilke skader som er på bilen før du begynner å bruke den. Gjør du dette vil du sikre deg mot å få noen overraskelser når du skal levere bilen tilbake til utleieselskapet.

2. Dette trenger du ha med deg

Du får ikke leid bil i Spania uten å ha pass, kredittkort eller VISA-kort. Dette for at leiebilselskapet skal ha en garanti ved en eventuell skade, og sikre seg mot tyveri av biler. Bestiller du leiebil i Spania på internett, må du ha med bookingbekreftelsen.

3. Kjør forsiktig

Kjørekulturen i Spania er veldig forskjellig fra i Norge, med mer aggressiv kjøring og mindre tålmodighet fra dine medtrafikanter. Kjør forsiktig, vær tydelig med blinklys og ikke ha hastverk. I de mest populære ferieområdene er ikke dette et stort problem, men i store byer kan dette være et problem for noen.

4. Bestill gjennom kjente bilutleieselskaper

Er du på ferie et sted du ikke kjenner de lokale forholdene kan det lønne seg å holde seg til et av de internasjonalt kjente leiebil-firmaene. Det finnes mange utleieselskaper av leiebil i Spania, holder du deg til de store kjente kjedene, kan du være sikker på at alt er i orden med bilen du kjører, og at skulle det skje et uhell, så vil du få byttet bil på dagen uten problemer. Bestiller du leiebil gjennom oss, vil du garantert unngå problemer.

5. Bruk en sammenligningstjeneste

De mindre lokale leiebil-byråene reklamerer ofte med lave priser, men du må gjerne betale for alle slags tilleggs-ytelser så finn ut hva som er inkludert i prisen på forhånd. Det er ikke dermed sagt at lokale billigere leiebilfirmaer kan være et godt alternativ, men det kan være greit å rådføre seg med en tredjeperson med tidligere erfaringer først. Uansett hva du velger så får du alltid høyest kvalitet til lavest pris ved å velge en leverandør som som henter inn priser fra alle de store leiebilselskapene. Sjekk selv ved å bruke søkemotoren over.

6. Les avtalebetingelsene

Sjekk avtalen nøye. Les gjennom hva leie-avtalen sier om drivstoff ved henting og tilbakelevering. Det er vanlig standard at leiebil-firmaet tar seg betalt for å fylle opp tanken dersom den ikke er full ved levering. Betaler du for bensinen hos leiebilleverandør ved henting av bilen, kan du levere den med tom tank tilbake igjen.

7. Hold kontaktinfo til leiebilselskapet lett tilgjengelig

Skriv ned telefonnummeret til utleier samt ha leiekontrakten tilgjengelig dersom du skulle havne i en vanskelig situasjon eller ulykke. Hos de store leiebilkjedene får du alltid en liten mappe med all informasjon du trenger angående bilen.

8. Ulike tilleggsforsikringer for leiebil

Ansvarsforsikring er i de fleste land obligatorisk ved leie av bil, men det kan være greit å tegne en tilleggsforsikring for å sikre seg. Flere selskaper tilbyr en fullforsikring som dekker alt hvis noe skulle skje med deg eller bilen, hos de fleste selskaper er denne forsikringen helt uten egenandel også, i tillegg slipper man depositum på bilen ved en slik type forsikring. Denne forsikringen anbefales hvis du skal leie bilen over en lengre periode.

9. Promillegrensen i Spania 0,5%

Bilkjøring med promille er ikke noe mindre farlig i Spania enn i Norge, selv om promillegrensene ofte er lavere i Sør-Europa. Ta det rolig med alkoholen så kommer du deg trygt frem. I Spania er det som i Norge nulltoleranse på alkohol, og alkoholkontroller er det mye av i Spania ettersom det er et utbredt problem.

10. Ekstrautstyr som GPS eller barneseter

Trenger du barnesete eller GPS? Er det billigere å ta med dette fra Norge enn å bestille det med leiebilen. Det er dyrt, og det er billigere å kjøpe nytt utstyr enn å leie gjennom leiebilselskapene.

11. Liten eller mellomstor leiebil?

Ofte er det billigere eller like billig å velge en mellomstor bil. De små bilene går først og er mest populare ettersom de flester tror disse er billigst. Men husk på at hele familien skal sitte godt, og det skal også vere plass til all bagasjen når dere skal på tur. Sjekk pris for mellomstor bil og sammenlign prisene.

Leiebil Spania – Gode råd og tips på veien
Slik får du billigst og best leiebil
Bilutleie Tips
Tips om leiebil i Spania
Forbrukerrådet – Sjekkliste for leiebil i Spania
Erfaringer ved leiebil i Spania
Hvordan få den beste avtalen på leiebil i Spania
Slik sparer du mye på leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania utenom sesongen
Leiebil i Spania? Her er noen tips om leie av bil i Spania

Leave a Reply

Your email address will not be published.