Leiebil Malaga

En gunstig avtale på leiebil i Malaga kan bli forskjellen mellom en god og en flott ferie i Malaga, og Costa del Sol har så mange fantastiske og spennende steder å besøke. Med egen leiebil i Spania vil du kunne oppleve Malaga regionen i ditt eget tempo, uten a vere avhengig av alternativ transport. Malaga flyplass har 23 leiebil selskaper som konkurrerer om deg som kunde, hvorav 9 opererer utenfor terminalbygningen. Du kan få tilgang til leiebil området fra ankomsthallen til terminal 2, hvor det er tydelig skiltet, bare bruk rampen som tar deg ned til der leiebil kontorene er. De fleste av selskapene som opererer utenfor terminalbygningen tilbyr en shuttle buss som tar deg til selskapets kontorer noen minutters kjøring unna.

Malaga i Andalucia er ansett som den mest spanske regionen i Spania med sine tradisjoner for flamenco, og en mengde attraksjoner som spenner fra mauriske palasser i Alhambra i Granada til de snødekte fjellene i Sierra Nevada, og til glitter og glamour i Marbella. Malaga et ideelt utgangspunkt for å utforske Andalucia, og tilbyr et hav av muligheter hvis du vil shoppe i Malaga. Det varme klimaet gjør det til et fantastisk sted hele året. Les om 17 ting du bør oppleve i Malaga for inspirasjon til gode opplevelser og serverdigheter.

Tilbake til Leiebil Spania

Sjekk din pris på bilutleie i Malaga Spania
Hvordan få de beste prisene på leiebil i Malaga?

 • Leiebil i Malaga er veldig populært, og derfor er det mange bilutleie selskaper som konkurrerer om deg som kunde, og dette gir deg konkurransedyktige priser på leiebil. Bruk søkeskjemaet over og få priser fra alle kjente leiebilselskapene i Malaga i et enkelt søk. Dette vil gi deg garantert billigst leiebil i Malaga. Ved å bestille leiebil på Malaga Flyplass, vil du slippe alternativ transport til og fra flyplassen.
 • Bestill i god tid for å sikre at du får en god avtale, bilmerke og modell du ønsker, spesielt hvis du reiser i løpet av perioden juni til september,  og i høytidene når selskaper kan bli utsolgt for leiebiler.
 • Hvis du bestiller barneseter eller GPS, sørg for å bestille disse samtidig som du bestiller leiebil i Malaga.  Bilutleieselskapene kan gå tom under travlere tider.
 • Sørg også for å sjekke om du trenger  å returnere bilen med drivstoff, hvis du ikke fyller opp, vil de belaste kredittkortet ditt, og du vil ende opp med å betale mer enn den normale prisen per liter.
 • De fleste selskaper vil ikke garantere eksakt merke og modell på grunn av tilbud og etterspørsel. Hvis du ønsker en 4 dørs diesel med automatgir må du få dette skriftlig via e-post før du bestiller.
Leiebil Malaga
Nye trafikkregler for bilutleie i Malaga
Malaga i Spania er et trygt å kjøre rundt i så lenge du følger de nye reglene som er oppdatert fredag 9 mai 2014. De spanske myndigheter håndhever disse lovene så ta en titt på dem, og hver klar over at de vil gjelde for deg som kjører leiebil i Malaga også. Noen bøter er utstedt på stedet så ikke end opp med å blåse det meste av feriebudsjettet med unødvendige trafikk bøter.

 • Den juridiske alkoholgrensen er nå bare 0,5 prosent (rundt ett glass vin eller øl). Straffen for brudd på dette kan omfatte bøter og til og med fengselsstraff. Ved alvorlige brudd kan politiet beslaglegge bilen inntil etterforskningen er ferdig.
 • Barn opp til 3 år må sitte i et barnesete i baksetet på bilen som passer for deres alder og vekt.
 • Barn opp til 12 år må sitte i baksetet på bilen.
 • Mobiltelefoner skal ikke brukes mens du kjører med mindre du bruker et hands free system.
 • Fartsbøter kan være så mye som 600 euro og gjelder selv om du er  bare 1km over fartsgrensen.
 • Hvis du bryter fartsgrensen med mer enn 60% kan du få opp til 6 måneder i fengsel.
 • Sjåfør av bilen må bruke sko med stropper rundt ankelen dvs. ikke flip flops eller sko uten hel. Boten for upassende fottøy være opp til 200 euro.
 • Dagligvarer må oppbevares i bagasjerommet på bilen og ikke i baksetet. folk har vært kjent for å bli bøtelagt i det de kjører ut av supermarkenes parkeringsplasser.

Hvordan du returnerer leiebilen i Malaga?
Når du kommer tilbake til flyplassen i Malaga, vil veien ‘Avenida Garcia Morato’ føre deg til rundkjøringen ved inngangen til flyplassen. Rett over denne rundkjøringen vil se skiltet som sier tilbakelevering av leiebil på engelsk og spansk, denne veien vil være den første avkjørsel på venstre side. Herfra følger du skiltene til ditt bilutleieselskap, og vil det være en pult for avlevering av nøklene for hvert leiebil selskap (inkludert de med kontorer utenfor flyplassen) i retur parkeringsplass. Malaga flyplass ligger 8 kilometer vest for Malaga by, og er hovedflyplass for millioner av mennesker som ankommer Costa del Sol hvert år. Flyplassen ligger ved siden av hovedveien A7, som går langs kysten, og som er knyttet til AP7 Autopista del Sol, hovedveien mellom Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola og Marbella og Gibraltar i vest, og Malaga, Nerja og Granada mot øst.

Leiebil Malaga – Gode råd og tips på veien
Bilutleie tips
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 Tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Forbrukerrådet – Sjekkliste for leiebil i Spania
Erfaringer ved leiebil i Spania
Hvordan få den beste avtalen på leiebil i Spania
Slik sparer du mye på leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania utenom sesongen
Leiebil i Spania? Her er noen tips om leie av bil i Spania

Leave a Reply

Your email address will not be published.