Leiebil Gran Canaria

Leiebil Gran Canaria. Leiebil er både billig og enkelt på Gran Canaria. De aller fleste velger å leie en bil fra Las Palmas Flyplass, slik at de kan hente bilen når de lander på Gran Canaria, og levere den enkelt fra seg når ferien er over. Da slipper du også alternativ transport til og fra flyplassen.

Det er mange grunner til hvorfor nordmenn vil ha leiebil i løpet av ferien sin på Gran Canaria. Har man leiebil kan man farte rundt og se områdene rundt også. I sør har du de mest besøkte stedene og strendene, med sanddynene ved Maspalomas, partylivet i Playa Del Ingles, og Gran Canarias Venezia, Puerto de Mogan. Nordover finner du ekte europeisk storbyliv i hektiske og glade Las Palmas, og de mer urørte landsbyene. For de finnes faktisk.

Du har frihet, og slipper taxi, buss eller alternativ transport når du og din familie skal finne på noe sammen. Gran Canaria er vakkert og det er mye å utforske i områdene rundt Las Palmas. Det finnes flotte turområder, fornøyelsesparker, badeland, strender, museer, fantastiske fjell og ikke minst nærliggende byer som er verdt et besøk. Da gir en leiebil deg frihet til å besøke det du vil i ditt eget tempo, uten bekymringer om alternativ transport. Trenger du ideer om aktiviteteter på Gran Canaria vil artikkelen 10 ting å gjøre på Gran Canaria hjelpe deg.

Tilbake til Leiebil Spania

Sjekk din pris på leiebil på Gran Canaria
13 Tips til billig leiebil på Gran Canaria
Her finner du noen tips angående det å leie bil på Gran Canaria. De vil hjelpe deg å finne en billig leiebil på Gran Canaria, samt sørge for at alt går som det skal, og du kan ha fokus på å nyte ferien mest mulig.

1. Bestill leiebil på Gran Canaria tidlig
Det lønner seg alltid å bestille leiebil i god tid innen man ankommer Gran Canaria. På Gran Canaria er det full sesong året rundt og det er alltid et stort behov for leiebiler. Venter du med å bestille til du lander, vil prisene i de aller fleste tilfeller bli mye høyere. En god regel er å bestille leiebil når man vet når man skal reise til Gran Canaria.

2. Hvilken leiebil skal jeg velge?
De minste bilene blir bestilt først, og dette er fordi de fleste tror at de minste bilene er billigst. Det ikke mange vet er at en mellomstor bil kan bli like billig som en liten bil. Husk at hele familien skal sitte godt på tur, og bagasjen skal med den også uten å måtte ha den i fanget.

3. Hvor er det billigst å bestille leiebil på Gran Canaria
I de aller fleste tilfeller er det billigst å bestille leiebil på Gran Canaria på Internett innen man ankommer Gran Canaria. Du kan bestille gjennom søkemotoren på denne siden eller bruke andre gode tjenester som leiebilgrancanaria.no, leiebillaspalmas.no eller leiebilispania.no. Felles for disse tjenestene er at de sammenligner priser fra ledende bilutleieselskaper på Gran Canaria, for å gi deg best pris på leiebil.

4. Hvor skal jeg hente bilen?
Det letteste er å hente leiebilen på flyplassen når man lander på Gran Canaria Airport. Da slipper man alternativ transport til og fra flyplassen, og i de fleste tilfeller er det rimeligere enn å hente bilen hos lokale leverandører hvor du skal bo.

5. GPS og annet ekstra utstyr
GPS, barneseter og annet ekstra utstyr er dyrt å leie med leiebilen. Ofte vil det koste mer å leie enn å kjøpe slikt utstyr nytt selv. Derfor anbefaler vi å ta med dette selv fra Norge, eller kjøpe det selv på et av kjøpesentrene på gran canaria, slik at du kan beholde utstyret til neste tur.

6. Ekstra sjåfør?
Hvis du ønsker at flere personer skal dele på kjøringen under ferien skal man huske på to ting. Det ene er at det kommer en ekstra kostnad pr dag pr sjåfør, og det andre er at denne personen må bli med ved henting av bilen. Er ekstra sjåføren under 25 år, kan ekstra kostnaden bli større enn hva leiebilen koster for hele oppholdet.

7. Sjekk bookingbekreftelsen etter bestilling
Etter du har bestilt leiebilen er det viktig at du skriver ut bookingbekreftelsen og leser den nøye, slik at all informasjon er korrekt og at det er ingenting som mangler i bestillingen. Det er mye lettere å få endret bestillingen tidlig, enn å vente til man skal hente bilen på Gran Canaria.

8. Hva må du ha med deg når du henter leiebilen
Dette må du ha med deg når du henter leiebil på Gran Canaria

 • Bookingbekreftelsen
 • Pass
 • Visa eller kredittkort
 • Førerkort

  9. Sjekk bilen for synlige skader
  Når du har fått nøklene til leiebilen er det viktig at du sjekker bilen for synlige skader. Ta bilder og video av bilen med telefonen din, slik at du har dokumentasjon på hvilke eventuelle skader som var på bilen når du fikk den utlevert. Dette tar kun 5 minutter, men er veldig greit å ha, slik at man unngår problemer.

  10. Ha papirene lett tilgjengelig i bilen
  I bilen finnes det dokumenter som vognkort og annen info som tilhører leiebilen. Legg papirene som du får av leiebilselskapet angående ditt leieforhold sammen med de andre papirene i bilen. Slik at du har alt samlet og tilgjengelig hvis du skulle få behov for dem.

  11. Kjør forsiktig
  Spania har en helt annen kjørekultur enn hva man har i Norge. Og på ukjente veier i et annet land, er det viktig å ta det med ro. Spanjoler er kjent for en mer aggressiv kjorestil. Ta det rolig så unngår man problemer.

  12. Tilbakelevering av bilen
  Ved tilbakelevering av bilen er det viktig å gjøre det samme som når du hentet den. Ta bilder og video av bilen slik at du kan dokumentere i hvilken tilstand bilen var i når du returnerte bilen.

  13. Sjekk kontoutskriften
  En stund etter du er kommet hjem fra din ferie på Gran Canaria, er det viktig å sjekke at du har fått tilbake et eventuelt depositum, at riktig leiebeløp er trukket fra din konto, og at alt er slik som er avtalt ut i fra din bookingbekrefelse. Kun en ekstra sikkerhet.

Leiebil Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria

Leiebil Gran Canaria – Gode råd og tips på veien
Bilutleie tips
Leiebil Gran Canaria erfaringer
15 Tips for billig leiebil Gran Canaria
Tips om leiebil i Spania
Forbrukerrådet – Sjekkliste for leiebil i Spania
Erfaringer ved leiebil i Spania
Hvordan få den beste avtalen på leiebil i Spania
Slik sparer du mye på leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania utenom sesongen
Leiebil i Spania? Her er noen tips om leie av bil i Spania

Leave a Reply

Your email address will not be published.