Lei hus eller leilighet til Spania-ferien

Kunne du tenke deg å reise til Spania uten å måtte betale i dyre dommer for et altfor lite hotellrom, mat som smaker halvveis som papp og det overfylte svømmebassenget? Hvorfor ikke skaffe deg et feriehus istedenfor?

Å reise med venner og leie et feriehus er den perfekte måten å se Spania på. Da kan du være din egen reiseleder, og slipper å tenke på andre enn deg selv og vennegjengen som du har med deg. I tillegg kan du slappe av ved ditt helt eget basseng, og spise frokost til den tiden du måtte ønske.

Frihet til å velge selv

Det er ingen større frihet enn å kunne boltre seg i sin egen leilighet eller hus. Tenk deg når du kommer hjem fra en lang dag med inntrykk og opplevelser og du har valget om å legge deg på sofaen og se et TV-program, eller spille noen morsomme spill som sjakk eller Cluedo. Kanskje du bare leter frem telefonen for å spille litt Temple Run eller Soduku. Er du tom for ideer har Full Tilt noen gode valg som Tomb Raider og Stars Mega Spin. Du trenger ikke springe rundt under hele ferien – ferie er til for at du skal få slappe av. Det trenger ikke å skje noe hele tiden, og når du har hus i tillegg, blir ferien garantert avslappende.

Flere steder å velge mellom

Det er flere nettsider som reklamerer for leiligheter og sommerhus i Spania, en av dem er interhome.no som gir deg gode alternativer i alle prisklasser, i flere forskjellige områder, med eller uten basseng. Du kan få den boligen du vil, og presisere prisklassen som du ønsker i søkene dine. Det er også andre steder som reklamerer slik som finn.no, og det er alltid mye ledig på Airbnb til en hver tid. Spania har alltid vært et valg for nordmenn i alle aldrer, og av den grunn er utvalgene mange. Så neste gang du tenker på en skikkelig Spania-ferie, prøv og lei et feriehus med vennene dine. Da får du se mange ulike sider av Spania, som du vanligis ikke hadde sett om du hadde blitt boende inne i et hotellområde. Du er også din egen sjef som gir deg friheten til å planlegge mye på egenhånd, enten du vil ha et fullstappet program, eller vil ligge på stranda eller ved bassenget.

Ny til Spania

Har ikke du vært så så mye i Spania før, og vet ikke helt hva du skal se etter så gir Spania24.no deg gode råd om områder det er anbefalt å bo i og ting du bør se – enten du er en av de typiske nordmennene som ønsker å bo i en feriekoloni, eller du vil oppleve nye ting. Å bo på Gran Canaria betyr ikke at du må være omringet av turister, du kan velge steder der de lokale bor. Med rundt 21 byer, er det mye å velge mellom. Om du ikke ønsker å bo på Gran Canaria, kan nettsiden hjelpe deg frem til å finne det området du måtte ønske, tipsene ligger tilgjengelig fra alt ifra det å velge sted bo til aktiviteter og de beste stedene. Enten du vil være i en storby, eller du vil ha et sted å bo som er et steinkast fra stranda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *