Krisen fører til søvnløshet!

Helsevesenet i Alicante kommer i disse dager ut med en urovekkende rapport. På flere sykehus i provinsen meldes det nå ifra om en kraftig økning av søvnløshet. Over 40% økning av slik søvnløshet er blitt meldt siden 2008 og som årsak gis tap av arbeid og økonomiske problemer.

Av Kj. Hermanrud

I Hospital San Juan, nord for Alicante får de nå inn på nevrologi- og søvn-avdelingen , hver uke, rundt 30 nye pasienter. Sjefen for denne avdelingen, Dr. Eusebi Chiner sier, i en artikkel om søvnløshet, at det er nerver, sorg og uro som etterhvert har ført til problemene i provinsen. Mer enn 30% av Alicanteprovinsens befolkning lider idag av søvnproblemer, sier Dr. Chiner. Og mer enn halvparten av dem har stress som hovedårsak. I de fire årene som er gått siden krisen startet i 2008 har det vært en kraftig økning i bruken av sovepiller. Kvinner bruker nesten dobbelt så mange slike piller. Søvnløshet er meget farlig fordi søvnløshet, over lengre tid, fører til andre alvorlige sykdommer.

Trenger du leiebil? Garantert billigst


Denne artikkelen er tidligere publisert i magasinet Aktuelt Spania nr.1 2013


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler