Konsert mot kreft i Sjengarden i Alfaz del Pi

Den 10. mars blir det atter konsert i Sjengarden i El Cautivador i Alfaz del Pi. Denne gangen blir det fløyte- og gitarkonsert til støtte for kreftsaken.

Tekst: Bente Puig

Fløytist María José Clemente Bover er født i Valencia. Hun studerte ved musikkakademiet José Iturbi i Valencia og ved det kongelige koservatoriet i Madrid. Hun har siden 1995 vært fløytelærer ved konservatoriet i Benidorm, samt fløytist ved symfoniorkesteret i Alicante. Vicent Andrés Ballester Pons er gitarist og født i Denia.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Han er utdannet ved konservatoriet i Alicante og Madrid. Fra 1983 har han vært lærer ved konservatoriet i Denia. Han har deltatt i flere kammerorkestre opp gjennom årene, og deltatt ved flere nasjonale og internasjonale festivaler, blant annet i Paris, Geneve, Lausanne og Bottrop (Tyskland). Konserten i Sjengarden 10. mars starter kl. 16.30 og varer i to timer. Inngangsbilletten koster 12 euro og inkluderer vin og snacks.

Reservering på telefon: 966 860 522 eller via e-mail: chris@sjengarden.nl
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler