Klassiske ansiktsbehandlinger

Etter å ha tatt opp en rekke komplekse behandlingsmetoder, vil jeg denne uken fortelle litt om klassiske ansiktsbehandlinger utført på en moderne måte. I disse behandlingene står det nyskapende tyske produktet Klapp sentralt.

Tekst: Renate Klaui, Beautypoint

Jeg kaller behandlingene “klassiske” fordi det brukes hypermoderne apparater, men rene produkter som brukes for hånd. I flere tiår er det gjort mange studier på hjelpemidler for linjene i huden vår og heldigvis har produktene blitt bedre. STRI-peXan er det siste mirakel innenfor denne vitenskapen. Produktet er en banebrytende oppdagelse i kosmetikk og fikk da også en pris for innovative produkter. I STRI-peXan behandlingen blir det subkutane vev stimulert og oppvarmet, noe som umiddelbart reduserer rynker. Behandlingen garanterer derfor for en ung og frisk look. Den gode tingen er at produktene kan brukes hjemme, og du er ikke på noen kur.

Dette er et produkt som er spesielt formulert for å stramme opp huden, og
inneholder quince-ekstrakt som hydrerer og legger en beskyttende film på huden.
Den er blandet med rynke-myknende peptider og virtker antibakterielt og har ant i inf lammatoriske virkninger. Maksimerer hudens metabolisme og strammer opp huden.

Et annet, mer kjent produkt for ansiktshuden er kremer med vitamin A. At dette vitaminet har en foryngende effekt på huden har lenge vært kjent i kosmetikkens verden og brukes av nesten alle merker for å hindre at huden løsner. Men Gerhard Klapp har nå utarbeidet en behandling basert på ren Vitamin A (retinol). Under denne behandlingen, stimuleres musklene ved at de varmes opp, og dermed aktiveres. Resultatet er strammere hud. Også i dette tilfellet, er det hyggelig å kunne meddele at produktene brukes hjemme slik at huden til enhver tid kan bli stimulert av vitamin A.

Jeg avslutter med en behandling som på tross av at man bruker et moderne apparat, ikke innebærer noen smerte. Dette er den nyeste trenden og den foretrukne behandling for bl.a. verdensstjernen Madonna: Oksygenbehandling.

Dette innebærer at renset oksygen og serum (med vitamin C) ved høytrykk-behandling injiseres dypt inn i huden. Dette høres skumlere ut enn det er, faktisk er det bare en optimal rengjøring. De levende cellene renses smertefritt og døde hudceller fjernes. Resultatet er umiddelbart synlig, og varer i mange dager. Så nå kan du gjøre som en masse kjendiser gjør, for eksempel, like før de går på en stor fest. Dette er den perfekte ungdommelige “boost”, men har ikke samme varighet som ved en ansiktsløftning.Denne artikkelen er tidligere publisert av magasinet Aktuelt Spania i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.