Kjøpesenteret La Marina får ny innkjøring

Rådhuset i Finestrat har vedtatt planene om en ny innkjøring til kjøpesenteret La Marina fra riksvei N-332. Målet med dette er å lette på trafikkorken som dannes hver eneste dag ved dagens eneste innkjøring til senteret fra N-332.

Tekst: Bente Puig

«I tillegg til å forbedre forbindelsene, forbedrer vi inntrykket av vår boulevard som handelsområde og strategisk plass for nye forretninger», uttaler ordfører i Finestrat Honorato Algado, «den nye innkjøringen vil avlaste dagens trafikk i rundkjøringen som dirigerer trafikken fra urbanisasjoner i områdene Cala de Finestrat, Villajoyosa, gamlebyen og fornøyelsesparkene inn til Marina Baixas viktigste handelsområde.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Med dette vil vi unngå kødannelse, spesielt i høysesonger som jul, påske, sommer og under salget». Den nye innkjøringen har en prislapp på 986778 euro, og skal stå ferdig i løpet av fire måneder.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler